Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] przywitanie

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
750 Wyświetlenia

dzien dobry;),
przywitam sie - jestem z bialegostoku, nazywam się paula i od jakiegoś już czasu gram w pokera, chociaż wczesniej duzo bardziej rozrywkowo - teraz chcę intensywniej sie rozwijac. dotąd wiecej gralam na zywo niz online.
generalnie poza pokerem interesuję sie głownie literaturą i malarstwem, od wrzesnia będę studiowac na KULu:) (chetnie poznam kogos do pogrania w Lublinie!) i kocham włóczyć się po świecie. dzien zaczynam zwykle od prasówki, kawy i papierosa:)
i na chwilę obecną - to by było na tyle. mam nadzieje, że wiele się dzięki temu forum:)

9 odpowiedzi
mazaq
Mooris

Hej Paulina

Miło widzieć tu kolejną kobietę :)

Jakieś sukcesy pokerowe live ?

Niestety nie jestem z lublina, więc nie pogramy razem :) chyba, że przyjedziesz do Łodzi ;) (przecież lubisz włóczyć się po świecie) ;)

mam nadzieje, że wiele się dzięki temu forum

zakładam, że zabrakło Ci ta "naucze" :) - oczywiście, że się nauczysz :)

Pozdrawiam i życzę samych sukcesów

Cześć Paula!

Witaj na forum - miło widzieć tu kolejną przedstawicielkę płci pięknej :)

Widzę, że póki co masz status basic, co oznacza, że oczekujesz jeszcze na kapitał startowy. W międzyczasie polecam zapoznanie z artykułami dla początkujących, a jeśli miałabyś jakieś pytania, pisz śmiało, na pewno odpowiemy i postaramy się pomóc.

Pozdrawiam!

supersymmetry

witaj Paula

akurat tak sie sklada ze studiuje w lbn i z checia pogralbym live choc w grze w live nie mam za wielkiego doswiadczenia (only net), moge Ci tez pokazac gdzie graja w pokera live (bylem raz ale nie gralem gdyz przygotowalem za maly kapital:D ale nastepnym razem zapewne nie skonczy sie na samym ogladaniu ;p)

jak cos to pisz
pzdr

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Mooris

Jakieś sukcesy pokerowe live ?

Graliśmy w grupie osob co tydzien bardziej rozrywkowo, na zasadzie, ze wchodzimy za 15 zl, dowolną ilosc razy mozemy sie wkupowac ponownie, zwykle wychodzilo 6-8 osób, ale bywaly dni ze i wiecej:) poziom gry osob baaardzo zroznicowany;)

supersymmetry

bardzo chętnie, zapewne w lublinie mieszkać będę od końca września, to na pewno się odezwę:) mieszkasz w lbn na stałe?

Endurx

Witam serdecznie i życzę powodzenia _thumbsup:

supersymmetry

Nie mieszkam w Lbn na stale ale mam rzut beretem takze czesto mozna mnie tam spotkac, 771708 moje gg jakbys miala chec na gre

Pzdr

prosatan

Witaj, także będę mieszkał w Lublinie od października, gdyż zaczynam studia. Pewnie nawiążemy kontakt:)

bednar171

Witam serdecznie :)
Widze ze kilka osob ma chec na gre live :) jestem z Lublina wiec tez moge sie dołaczyc :)