Witam wszystkich.
W pokera bawię się już bardzo długo, ale od teraz chciałbym zacząć grać i mam nadzieję że to miejsce sporo mi w tym pomoże.
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
W pokera bawię się już bardzo długo, ale od teraz chciałbym zacząć grać i mam nadzieję że to miejsce sporo mi w tym pomoże.
Pozdrawiam
Cześć
Miło Ciebie widzieć na Pokerstrategy.com. Wybrałeś bardzo dobre miejsce do rozwoju. Polecam zapoznać się z naszą ofertą bonusów z pewnością coś wybierzesz dla siebie
Jaka odmianę grasz? Mamy wiele ciekawych materiałów, które znajdziesz w dziale video. Aby móc w pełni korzystać z materiałów zapraszam do zapoznania się z działem statusów.
Pozdrawiam retro.
Teraz skupiam się na cashówkach 6-max, a w przeszłości miałem kontakt chyba ze wszystkim co nie uciekało.
A co do Janice to jak to mawiał Tony "she's dead to me"
6- max przyszłosciowa gierka, w celu przypomnienia proponowałbym bym zacząć od mocnych podstaw czyli rozgrywanie rąk poprawnie.
Zapraszam również na wtorkowy trening, gdzie będzie poruszany temat o budowaniu zakresów, resztę wątku znajdziesz tutaj.
Bardzo fajną formą poprawienia skilla jest wrzucanie oraz ocenianie rozdań innych forumowiczów.
Powodzenia przy stolikach!