Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker Room

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
582 Wyświetlenia

Witam, który poker room najlepiej wybrać na początek? Ja wybrałem Full Tilta, nie "pożrą" mnie tam od razu? :)

4 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Full Tilt Poker to dobry room, ba, nawet bardzo dobry, natomiast czy Cię "pożrą" zależy tylko od tego, jak przyłożysz się do nauki i do gry. Powiedz co grasz (cashe, turnieje?), a postaramy się coś podpowiedzieć.

Pozdrawiam

na kazdym roomie sa rekiny, ktora chca kogos pozrec. ale one siedza na wyzszych limitach. gorzej, jesli zezra cie fishe :O

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

gram głownie cashe, a jak mam czas to turniej, narazie udało mi sie szybko podwoić stawke początkową 50$, ale tak szybko jak zarobiłem, tak samo ją straciłem :D, dlatego wróciłem na niższe limity.
Generalnie szybko mi "wchodzi" poker do krwi, jedynie z bankrollem jeszcze nie najlepiej

Mam pytanie:
Jak zdobyć kod (serial) do calculatem pro? Podobno wystarczy tylko rejestracja na poker roomie. Ja jestem na Full Tillt

Thorek

Witaj na naszym forum. Swingi swingami, ale warto też skupić się na poprawie własnej gry. Dlatego też chciałbym zachęcić cię do wrzucania kłopotliwych rozdań na naszym forum, gdzie nasi trenerzy ocenią twoje ręce i pomogą wyłapać ci ewentualne leaki. Jest to świetna metoda nauki, ponieważ najłatwiej uczymy się na własnych błędach.

Pozdrawiam.