Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

player

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
279 Wyświetlenia
pokcat

Witam,
od roku gram i nadal mnie to kręci. Najwieksza wygrana to 3 miejsce w the Big 3,30$ i okolo 900$, ale też dużo przegrywam. Gram prawie tylko na PokerStarsach. Najbardziej kręca mnie MTT ale czasem też SnG, cashówki prawie wcale.... Ostatnio wygrałem wejściówkę do ME Pardubice i to będzie mój pierwszy live......to tyle......

pozdr :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi

Cześć pokcat,

cieszę się, że po roku grywania w pokera nadal ochota do gry Cię nie opuściła. A jeszcze bardziej się cieszę, że zawitałeś na nasze forum.

Fakt, że sporo przegrywasz można zmienić, ale ...

To Ty będziesz za to odpowiedzialny. Twoja pokerowa przyszłość leży w Twoich rękach. Od nas możesz otrzymać materiały szkoleniowe w postaci filmów lub treningów, a w jaki sposób z nich skorzystasz, pozostawiamy Twojemu wyborowi. Im bardziej się przyłożysz, tym lepsze osiągniesz wyniki.

To jak, jakie materiały chciałbyś zobaczyć w pierwszej kolejności, do MTT, czy SnG?

Widzę, że nadal masz status basic. Czy starałeś się o darmową gotówkę u nas?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
pokcat Autor wątku
pokcat

Czesc,
no właśnie co z tym statusem i darmową gotówką? Jak mam zmienić status i dostać gotówke?

Odpowiedz
Cytat

Hej pokcat,

witam serdecznie na forum PokerStrategy. Aby otrzymać darmową gotówkę, musisz rozwiązać nasz quiz i zarejestrować sie na jednym z podanych w linku poniżej poker roomów.
->Zacznij grać w pokera online z darmową gotówką

Wszystko jest wyjaśnione i opisane w linku. W razie czego, pytaj śmiało!

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat