Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pierwszy dzień...

13 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,793 Wyświetlenia

Na wstępie chciałem powiedzieć Cześć wszystkim. Jestem nowy nie tylko na forum/pokerstrategy ale również w 'pokerze'.
Od rana mam $50 bonusu i po ~2h grania mam aż/dopiero:P $62.
Gram na Mansion poker (z kartką SHC przed monitorem:) na stołach Limit $0.15-$0.30.

Dziś "byłem" na treningu i muszę przyznać, że można dużo z niego wynieść. Na początku tylko miałem problem z ogarnięciem wszytkich stołów...

Pytanie:
1. Na PP jest bonus depozytu 30% (max $150).. Czy to oznacza, że maksymalnie mogę wpłacić $150 aby otrzymać taki bonus, czy te 30% może być maksymalnie $150 od kwoty jaką wpłacę?

2. Kiedy są aktualizowane PokerStrategy Points i zmiana statusu Basic->Bronze? Mam 7.50 MCP na Mansion i chciałbym przeczytać artykuły z następnej sekcji.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam
Azirafal

12 odpowiedzi
Mooris

Witamy Cie Azirafal

Co do Twoich pytań
1) Możesz wpłacić dowolną kwotę, ale max otrzymasz bonusowo 150$
2) Na aktualizacje PSP musisz poczekać, jest ona przeprowadzana dwa razy w tygodniu

Jeśli o mnie chodzi to ja polecam wydrukować i powiesić nad łóżkiem - absolutna PODSTAWA https://polska.pokerstrategy.com/strategy/fixed-limit/250/

Czytaj nasze artykuły, pojawiaj się na treningach i wstawiaj ręce na forum a napewno zajdziesz daleko

Życzymy wielu sukcesów

Witam. Ja jestem dla odmiany zupełnie nowy na pokerstrategy. Przepraszam za ignorancję i z góry jeśli kogoś urażę pytaniem ale chciałbym się dowiedzieć czy jest dostępna funkcja "pm" dla użytkowników? Domyślam się, że jeśli tego nie widzę, to albo ktoś sobie tego nie życzy albo funkcja ta jest dostępna od określonej liczby postów na forum lub po wypełnieniu w pełni formularza rejestracyjnego. Czy zupełnie błądzę?

Mooris

Witaj stryyker

Na naszym forum funkcja prywatnych wiadomości jest całkowicie wyłączona. Możliwe, że w najbliższej przyszłości się to zmieni.

Nie bój się pytać, zawsze jesteśmy tu by Ci pomóc (a ja napewno :) )

Pozdrawiam

Dzięki za szybką reakcję. Nie wiem tylko czy moje pytania nadają się na ogólny. Dlatego też pytam o funkcje priv. Potrzebuję właśnie kontaktu z Tobą lub adminem. Co proponujesz?

Mooris

Jeśli możesz napisz swoje pytania tutaj a napewno na wszystkie odpowiem.

Chodzi o współpracę a nie pytania odnośnie pokera. Nie jest to jakaś wielka tajemnica ale jednak nie temat na ogólny chyba. Jest jakaś możliwość przeniesienia tej rozmowy w inne miejsce? Mail itp.?

Mooris

Poczekaj w takim razie na odpowiedz simoo - ja juz mu wspomnialem

Pozdrawiam

tesg83

Uzupelnie troche odpowiedz Moorisa apropo bonusa 30% do 150$ oznacza to ze dostaniesz (do wyrobienia a nie za free zeby byla jasnosc) 30% od pierwszego depozytu ale max 150$ czyli w tym przypadku 150$ bonusu dostaniesz do wyrobienia jesli wplacisz 500$...

500$ to dosc duza kwota dla poczatkujacego gracza wiec proponowalbym ci (jak juz wyrobisz swoj pierwszy bonus) rozejrzec sie za roomem w ktorym bedziesz mogl wykorzystac caly bonus (bedziesz mogl wplacic maksymalna mozliwa kwote dla danego bonusa)

Original od Mooris
Poczekaj w takim razie na odpowiedz simoo - ja juz mu wspomnialem

Pozdrawiam

Dzięki. Czekam więc na kontakt

Witam wszystkich forumowiczów, tego jakże wspaniałego portalu ;)
to tak na wstępie...
Zacząłem grać w pokerka jakieś kilka dni temu, po przestudiowaniu wszystkich artykułów o SSS zdałem quiz... pieniążków jeszcze nie wypłaciłem, bo testuje wszystkie platformy :]
tak w ogóle, to cieszę się, że tu trafiłem...
pzdr.

Mooris

Witamy i życzymy powodzenia i wielu miłych pokerowych chwil :)

A ja hurtem wszystkich na raz :) Hej cześć i czołem. Powodzenia życze panowie... etc.

A teraz DO ROBOTY! :) Czytać, uczyć się, uczestniczyć w treningach i grać, grać, grać - ciężka robota przed wami. :)

Pozdro