Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowy start

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
443 Wyświetlenia
Drus92

Witam wszystkich wyjadaczy tych mniejszych i większych :)

W pokerka na FTP gram od około poł roku. Nieregularnie i rekreacyjnie, ale zaczołem się teraz szkolić i juz stosuję SSS na Nl :)
Granie rekreacyjne sie nie opłaca toteż mam nadziję, że wtopioną kasę szybko odzyskam z nawiązką.

Życzę wam i sobie udanych riverów!

Do dzieła
Pozdrawiam

6 odpowiedzi
Mooris

Witaj Drus92

FTP to świetny wybór - nie dość, że bardzo dobry soft, to jeszcze masa graczy oraz rakeback w wysokości 27% !

Oczywiście, że lepiej przysiąść do strategii i czerpać z tego korzyści, niż zawsze grać "rekreacyjną grę" - opłaci się, zobaczysz :)

Co do SSS - to można jeszcze na FTP grać SSS ?

Pozdrawiam

Witam!

Mam nadzieję że z naszą pomocą przestaniesz być rekreacyjnym graczem i staniesz się pokerzystą pełną gębą.

Zachęcam do korzystania z naszych materiałów szkoleniowych.

Pozdrawiam

Drus92 Autor wątku
Drus92

Napisane przez Mooris

Co do SSS - to można jeszcze na FTP grać SSS ?

No właśnie coś o co sam chciałbym zapytac :D Ciężko mi było ostatnio coś wykrzesac, bo duzo ludzi gra tam wlasnie ta strategie

Mooris

Z tego co wiem FTP ostatnio podniósł max. buy-in i gra strategią SSS nie jest już możliwa - przynajmniej zaczynając z naszym kapitałem startowym.

Pozdrawiam

Drus92 Autor wątku
Drus92

Tak, większość stołów ma wpisowe $3,50
Po drugie pardzo powszechna tam jest sss...
A jak na pokerstars? Gdzie opłaca się najbardziej grac na nl 0.05/0.10 stosując właśnie sss?

Urbi23

Witam,

Zarówno na FTP jak i na PokerStars istnieją stoły shallow z minimalnym wpisowym 20bb, na których spokojnie można grać SSS, a które roją się od słabych graczy

Pozdrawiam