Przejdź do forum
Nowy który połknął ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Nowy który połknął bakcyla

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
905 Wyświetlenia

Witam i pozdrawiam wszystkich!
Mam na imię Marek. Od kilku lat jestem graczem zakładów bukmacherskich i kasyn on-line(głównie Black Jack i ruletka).
O Texas Holdem słyszałem dawno. Spróbowałem bez żadnego przygotowania (był tylko krótki kurs w Unibet) u moich bukmacherów(Betsson i Unibet) i oczywiście szybko przegrałem to co wpłaciłem.
W dodatku nie rozumiejąc tej gry wydawała mi się nudna. Texas Holdem rozwija się jednak dynamicznie i jest coraz bardzie obecny w mediach. Dotarło do mnie w końcu ze jest to gra która wymaga intensywnego szkolenia i pracy-coś jak w brydżu.
Zacząłem szukać w internecie. Znajdowałem tylko krótkie szkolenia pozwalające poznać głownie zasady gry, które znałem. Wreszcie znalazłem PokerStrategy i myśle ze to jest to- "żywy ciągle aktualizujący się podręcznik" który w dodatku daje dodatkowe pieniądze w natrudniejszym początkowym okresie.
Co mi się nie podoba w pokerroomach:system bonusów. Wpłać, wyrób obrót i dopiero dostaniesz bonus. Grałem w kilkunastu kasynach on line i prawie zawsze dopisują ci bonus od razu. Oczywiście najpierw w razie przegranych tracisz swoje pieniądze, ale to i tak pomaga przetrwać trudne chwile.
Życzę wszystkim sukcesów- pokerowy świat stoi otworem.

2 odpowiedzi
Riverneed
PokerStrategist

Cześć, witamy na PokerStrategy :) Graj według naszych wskazówek, a nie damy ci zginąć! :) Pamiętaj, że w ujęciu długofalowym sukces zależy tylko i wyłącznie od ciebie. Poker, który tutaj wykładamy, nie ma nic wspólnego z ruletką czy filmami pokroju "Wielkiego Szu". Potrzebna jest praca, praca i dużo cierpliwości. Musisz wiedzieć, że nie od razu będziesz wygrywającym graczem na limitach takich jak NL100. Musisz być przygotowany na długie downswingi i suche dni. Ale jeśli tylko będziesz chciał, będziesz w stanie tego dokonać. Impossible is nothing! :)

marek447 napisał
Wreszcie znalazłem PokerStrategy i myśle ze to jest to- "żywy ciągle aktualizujący się podręcznik" który w dodatku daje dodatkowe pieniądze w natrudniejszym początkowym okresie.

Ha, ten podręcznik jest w dodatku multimedialny i interaktywny, z dnia na dzień coraz bardziej!:D

Pozdrawiam