Witam wszystkich!
Na imię mam Kuba i od pierwszego października jestem adminem na PokerStrategy.com
Wraz z Kasią i Filipem zajmujemy się wszystkim co dotyczy polskiej wersji naszej strony. Nie wahajcie się, jeśli macie jakieś pytania.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich!
Na imię mam Kuba i od pierwszego października jestem adminem na PokerStrategy.com
Wraz z Kasią i Filipem zajmujemy się wszystkim co dotyczy polskiej wersji naszej strony. Nie wahajcie się, jeśli macie jakieś pytania.
Pozdrawiam!
pozwolę sobie podać linka do wywiadu, gdzie po części znajdziesz odpowiedź na pytanie o pokerowe doświadczenie naszego nowego admina
https://polska.pokerstrategy.com/news/content/Nowy-admin-polskiej-spoleczno-ci_25188
Napisane przez Janosikgdy
Witam.
Ciekaw jestem jakie masz doświadczenia z pokerem.
Dorób do diamentu, przyjedź na zjazd i się przekonasz na żywo
Pozdrawiam
Napisane przez Fizoloff
Dorób do diamentu, przyjedź na zjazd i się przekonasz na żywo![]()
Pozdrawiam
tak to będzie mógł sprawdzić nawet umiejętności
Napisane przez Fizoloff
Napisane przez Janosikgdy
Witam.
Ciekaw jestem jakie masz doświadczenia z pokerem.Dorób do diamentu, przyjedź na zjazd i się przekonasz na żywo
![]()
Pozdrawiam
Złoto wystarczy
Jak zadawałem pytanie, wywiadu jeszcze nie było na głównej;p
Mimo że już to zrobiłem w wątku administracyjnym, to przywitam Cię jeszcze raz
WITAJ
Napisane przez galer
Cześć Jakub![]()
trochę spóźnione powitanie, ale porządek musi być
![]()
hahahaha
przyłączam się do powitania : D
Pozdro
Witam wszystkich raz jeszcze,
teraz dopisałbym mnóstwo rzeczy do tego powitania, ale wtedy byłem nieźle speszony
Łezka mi się zakręciła w oku galer
Ja również witam!
Pamiętaj, że w specjalnej sekcji forum możesz wrzucać swoje rozdania, które ocenią nasi profesjonalni sędziowie. To na pewno pozwoli na poprawę Twojej gry
Siemka Kubo! Witaj na naszym forum. Jak wiesz atmosfera jest bardzo przyjacielska wrecz domowa i mozesz liczyc na pomoc w kazdym aspekcie zycia zawodowego jak i prywatnego.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu . Dobrze ,że jesteś z Nami Jakubie
ps.
Speszony ?
Cześć Jakub,
mam zaszczyt przywitać Cię na naszym, bezkonkurencyjnym (Twój własny cytat
) forum. Mam nadzieję, że będziesz przestrzegał zasad zarządzania kapitałem i nie przeznaczysz go na bezsensowne czarno/czerwone koło zwane popularnie ruletką
Jeżeli będziesz miał pytania, pisz śmiało, nasza załoga na pewno znajdzie rozwiązanie Twoich problemów.
Pozdrawiam,
dohpaZ
PS.: szoku38, Jakub się peszył na początku, bo miał pecha, że nas wcześniej nie znalazł