Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Na dzień dobry:)

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
325 Wyświetlenia
ToKaHaBi

Wpiszę sie a co;)
Witam
Dopiero co wkroczyłem w świat dorosłych i zacząłem od zarejestrowania się na pokerstrategy;)

Grać grałem na koncie zarejestrowanym na tatę;) Bawiłem się w cashówki aż nie przetrwoniłem 16$;)

Teraz gram SnG i gram coraz lepiej;)

Obecnie poniżej 10$ praktycznie nie schodzę z moim bankrollem ale do 15$ też nie mogę dobić;)

Filmiki podstawowe opanowałem
Gram za stawki 0,50$ gdyż na tych mi jednak idzie najlepiej (i na tych ludzie nie wchodzą z śmieciami tylko już coś tam myślą, ale niewiele:P)

Plany:
Z pokerem to dograć do 20$ i wtedy wpłacę około 30$ i będę mógł się bawić;)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
ultrac

Witaj ToKaHabi,

najlepszego z okazji pełnoletności!

Nawet piwem Cię mogę poczęstować :sdrink

Jestem pewien że Ci się u nas spodoba _smile: Zachęcam Cię do wrzucania rąk do analizy - to jedna z najlepszych metod poprawy gry!

Nie odchodź stąd jeszcze - osoby które głębiej siedzą w tematyce SNG (ja niestety gram co innego) na pewno podadzą Ci linki do jakichś fajnych materiałów z tej dziedziny _cool:
Pozdrowienia

I jeszcze raz - 100 lat!

:sdrink

Ultrac

Odpowiedz
Cytat
ToKaHaBi Autor wątku
ToKaHaBi

A dziękuję dziękuje;) Zajrzę na pewno nawet odpowiem;)

Odpowiedz
Cytat

Cześć ToKaHaBi,

również witam Cię na naszym forum.

Widzę, że zaczynasz pobyt na naszym forum od mocnego uderzenia. Nie tylko postanowiłeś się przedstawić, ale również dopisałeś się do naszej promocji Listopadowy Maraton.

Życzę powodzenia i wytrwałości w maratonie _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
ToKaHaBi Autor wątku
ToKaHaBi

Tak, to właśnie maraton mnie zmotywował;) Wiem że nic z tego nie będzie, za mało czasu i za mało stolików na raz ogarniam ale będzie to motywacja do rozwoju i intensywnej pracy w tym miesiącu;)

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Hej,

To piękna sprawa widzieć, jak nowy użytkownik od razu bierze aktywny udział w promocjach i życiu społeczności - brawo :)

Gdyby ktoś chciał śledzić Twoje poczynania w promocji Listopadowy Maraton, tutaj link do Twojego wątku.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat