Przejdź do forum
Linux user.. Hello ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Linux user.. Hello world

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
679 Wyświetlenia

Witam mam na imię Mateusz niedawno skończyłem 18 lat więc jestem jeszcze młody :P .. Zdałem quiz czekam na wpłatę na party poker.. gram przez przeglądarkę bo wine nie dał sobie rady z klientem, konfiguracja firewalla i nic :/ . Na play cash raczej zawsze wygrywam, chociaż ciężko jest mi na poziomie push-or-fold, a program ICM nie chce mi działać :( ale liczę na tabelki jak będę miał dostęp brąz.. a tak ogólnie to gram na SnG i za rok wybieram się do Wawy na informatyke (może WAT mi wyjdzie :P).. Życzę wszystkim, jak to było w uprowadzonej Good Luck ;)

P.S W artykule stilblind jest literówka "żadko" pisze się chyba inaczej :P

Ciekawe czy działa tu funkcja [you] ? Jeśli widzisz swój nick to oznacza, że działa :P

7 odpowiedzi

Nie, ta funkcja niestety nie działa na tym forum.

Co do ortów i literówek w artykułach jest ich sporo, ale niebawem pójdą w niepamięć ;)

Witam kolejnego przyszłego pokerzystę :) Nie szczyć się tak tą młodością - ja skończyłem 20, ale też czuję się młody :D

Zasmucę Cię - gra na play money nie ma praktycznie NIC wspólnego z grą na prawdziwe pieniądze. Poniżej jednak kilka rad/kroków, które na pewno zwiększą Twoje szanse na spory + także w walce o prawdziwe $$$ ;)

1. Poczytaj artykuły
2. Oglądaj filmy
3. Bierz udział w treningach odpowiednich dla Twojej odmiany pokera
4. Wstawiaj ręce do analizy
5. Załóż bloga :D
6. Wypłacaj $ :)

Ot, taka standardowa ścieżka dla nowych

Pozdrawiam i życze sukcesów

SamRadziwill

Ja także witam :)

Użytkowników linuxa na naszym forum można chyba policzyć na palcach jednej ręki ;) Może Twoja obecność wniesie w tym względzie jakiś powiew świeżości i więcej osób skusi się na korzystanie z tego systemu. Ale jedną z tych osób na pewno nie będę ja :D

Pozdrawiam i życzę powodzenia w pokerowej karierze :)

PS. Skorzystaj z rad, które zaproponował JKramer :)

Pod wine smiga soft FTP i P*. P* nie sprawdzone do konca bo tam nie gram, jedynie widze gry w poczekalni ;]. FTP smiga tylko troche wolno, ale idzie sie przyzwyczaic. Titan nie przechodzi mi paczowania. To tak jesli chodzi o pokera na linuxie.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dziękuje za gorące i serdeczne przywitanie na forum :) do rad oczywiście się zastosuje.. może najwyżej z tym blogiem później(nie lubie się lansować:P), ale z tym wypłacaniem pieniędzy to przyrzekam jak najczęściej ;)

Janosikgdy

PP oficjalnie obsługuje Linuxa.
na PS grałem na linuxie, i nie było problemów. Titan podobno działa, ale miałem z nim spore problemy, i mi się nie udało;-(

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak dwie osoby polecają to wezmę PS bo na PP przez przeglądarkę brak niestety filtracji pokoi ale się jeszcze zobaczy.. niech najpierw dostane swoje $$ :P

bMh
bMh

Troszke sa problemy z PS z czcionka pod Wine (na Ubuntu) ale w samej grze to nie przeszkadza. Powodzenia i szybkiego pokonywania limitow.