Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hola Amigos

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,127 Wyświetlenia
Janosikgdy

Witam Serdecznie.

Jest to mój drugi post, więc wypadało by sie przywitać;)
W pokerka grywałem kilka miechów jakiś rok temu. Wyłącznie freerolle, nie da się w moim przypadku z tego bankrollu ugrać, więc wstąpiłem w szeregi poker strategy;)
Gram od wczoraj, trzymałem się strategii wg. artykułów, ale słabo mi szło.
mam 13 punktów poker strategy i 47 dolców na koncie :P
Spadłem raz do 40 wzbiłem sie do 49 dolców spadłem znów do 40 i zaczałem SnG 6 osobowe za 1.20$. Może coś te freerolle dały, bo na 3 zagrane raz 3 i 2 razy pierwszy ;)

gram na titanie, a nick mam taki sam jak tutaj, więc do zobaczenia przy stoliku Chłopaki, albo przy piwku w jakiejś niewinnej knajpce =)

7 odpowiedzi
kaczuba

Halo Amigo :D

Jeśli jeszcze nie próbowałeś, to polecam Ci również spróbować cash games Fixed Limit, dużo materiałow znajduje się na stronie które pomogą Ci w szybkim podniesieniu poziomu swojej gry, a także szeroka ekipa chętnych do pomocy ludzi, którzy służą również pomocą w rozwijaniu pokerowych umiejętności. :)

No i może wtedy spotkamy się kiedyś przy stoliku, gdyż też gram na Titanie =)

MoroP

Witamy.

Powodzenia przy stolikach i zapraszam do wpisania się w tym temacie oraz do dyskusji na forum.

Mooris

Witamy witamy :)

Witamy Witamy Witamy Witamy :D :D

Pozdrawiamy też!

Riverneed

Tak oryginalnego powitania jeszcze nie było :) A zatem hola amigo! Powodzenia przy stolikach i bywaj często na forum

Janosikgdy Autor wątku
Janosikgdy

Dziękuję za serdeczne powitanie ;)
A w między czasie mam jedno pytanie.
Otoż na stronie głównej pod ilością ile punktów mam widnieje napis, że
brakuje mi xyzq punktów do licencji elephanta. Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić o co z tym chodzi? I czy jest to na czas określony, musze zdobywać regularnei punkty aby to utrzymać, czy to na stałe?

Dziękuje :)

MoroP

Wszystko w tym newsie: LINK