Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hi!

9 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
515 Wyświetlenia
stif86

Witam,

jestem stif86 i zaczynam grę w pokerka, to mój pierwszy raz więc gram ostrożnie na NetBet.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
jejeejej

O cześć Stefan :D też dopiero zaczynam więc powodzenia życzę!

Odpowiedz
Cytat
stif86 Autor wątku
stif86

Hmm :thinking: Tobie również Rozalio powodzenia życzę :D

Odpowiedz
Cytat
xeperek

powodzenia stif86 - co będziesz dokładnie grał?
NetBet ostatnio to same problemy, ale może u Ciebie będzie łaziło dobrze czego Ci życzę.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej stif86,

Witam na PokerStrategy.com! Wiesz już co będziesz grał? Cash czy SnG? Daj znać i polecę ci jakieś fajny materiały na początek.

No i fajnie by było gdybyś coś więcej o sobie napisał. :) Czym się interesujesz? Skąd wziął się plan na grę w pokera? :)

Widzę że masz już status brązowy, więc przypomnę tylko co oferujemy naszym użytkownikom:

Artykuły strategiczne
Sekcję wideo z filmami szkoleniowymi
Treningi na żywo
Ocenę rozdań
Narzędzia pokerowe

Wszystko to ci przysługuje, jako że jesteś teraz członkiem PokerStrategy.com, więc warto skorzystać i dzięki temu stawać się coraz to lepszym pokerzystą. ;)

Pozwolę sobie jeszcze poinformować cię o bardzo fajnej promocji:

[Promocja] Wygraj wejściówkę na Czech Poker Festival!

Możesz zwiększyć swoje szanse na wygranie biletu poprzez założenie bloga (do czego gorąco zachęcam) i udział w naszym Mega Bankroll Challenge!

No i warto też być aktywnym na stronie i forum, bo zwiększa to twoje szanse na wygranie iPada/gotówki. :)

Pozdrawiam,
Crimson

Odpowiedz
Cytat
stif86 Autor wątku
stif86

Cześć!

Gram na nl holdem i nie jestem jeszcze do tego w 100% przekonany, dlatego zaglądam tam sporadycznie w przerwie między zajęciami :)
Skąd pomysł? Hmm user "jejeejej" mnie namówiła i tak wdrażam się wolniutko w cały ten świat pokera (wcześniej grałem kartami i nie na pieniądze) ;)

Pozdrawiam!

edit.

xeperek dzięki i Tobie również życzę powodzenia. NetBet faktycznie czasem potrafi wkurzyć ale podchodzę do tego z dystansem, może jak już się wciągnę to zacznę rzucać meblami ;)
Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
barnejziom

czesc , fajnie ze grasz w holdem , to jedna z najlepszych odmian pokera :)

Odpowiedz
Cytat
Dedees89

Siemanko i powodzonka

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witam i życzę powodzenia przy pokerowych stolikach :-)!!! !!!

Odpowiedz
Cytat