Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hello!

9 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
393 Wyświetlenia
krzysiomisio
Legacy Member

Mam 21 lat. Poker towarzyszył mi głównie na domówkach ze znajomymi.
Około 3 miesiące temu rozpocząłem przygodę z pokerem online. Póki co, nie jest źle.
Na P* gram holdema nl10 zoom i zaczynam próbować mtt (na razie bez większych sukcesów) na poker888, przy czym z mtt mam większe problemy i aktualnie kształcę się w ich kierunku.
Z cashami pomaga mi grinder, natomiast z mtt zaciągam porad od majkelx23.

Trzymajcie za mnie kciuki, pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Cześć krzysiomisio,

cieszę się, że postanowiłeś wyjść z cienia i przedstawić się naszym użytkownikom.

Wspominasz, że nie jest źle z Twoimi wynikami. A mógłbyś podać jakieś konkrety? Jakie wyniki osiągasz na nl10?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
krzysiomisio Autor wątku
krzysiomisio
Legacy Member

Jak na razie pod pojęciem 'nie jest źle' kryje się u mnie to, że codziennie po 1-3h sesji wychodzę ok. 10$ do przodu. W tygodniu pracuję, dlatego też moje sesje są takie krótkie.
Dopiero co zakupiłem hm2 więc póki co nie ma nawet co pokazać.
W najbliższym czasie mam zamiar zacząć pisać bloga - jako forma motywacji samego siebie i tam już będę informował szczegółowo o wynikach.

Odpowiedz
Cytat
NeuTom
PokerStrategist

DohpZ.normalnie jesteś jak Chuck Norris!Normalnie sam napisze bloga bo Twoje zszybkość reakcji jest nie samowita pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
krzysiomisio Autor wątku
krzysiomisio
Legacy Member

eeee, o co chodzi? ?(

Odpowiedz
Cytat
NeuTom
PokerStrategist

O nic :nh :nh

Odpowiedz
Cytat

Hej,

no ja też nie mam pojęcia, o co chodzi _rolleyes: Czy mam zacząć się już martwić _rolleyes:

krzysiomisio, rozumiem Twoją sytuację, bo sam usiłuję połączyć grę w pokera z pracą etatową. Jak na razie nie udało mi się znaleźć złotego środka :(

A co do Twoich sukcesów, to rzeczywiście wygląda to nieźle. Mam nadzieję, że utrzymasz taki sam trend, jak założysz bloga, bo trzymam Cię za słowo :) Będzie blog, będę do niego wpadał.

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
krzysiomisio Autor wątku
krzysiomisio
Legacy Member

Mam nadzieję, że trend się utrzyma bo aktualnie cisnę te zoomy i boję się, że niedługo poznam wariancję o której wszyscy tyle wspominają (szczególnie w odniesieniu do zooma).

Powiem szczerze, że dużo osób odradzało mi branie trenera po 3 miesiącach gry (że niby to kasa wyrzucona w błoto), jednak nie żałuję tego wyboru. Przede wszystkim na początku oglądając filmy szkoleniowe nie wiedziałem do końca jak wyciągać z nich najważniejsze rzeczy i było to marnowanie czasu. Aktualnie dzięki treningom wiem między innymi na co zwracać uwagę oglądając filmy i nie powiem - zauważyłem poprawę w samym myśleniu podczas gry. Na pewno polecam taki ruch każdemu początkującemu, którego na to stać. To coś w stylu jak ludzie płacą grube pieniądze za szkolenia z rozwoju osobistego i inni mówią, że to kasa wyrzucona w błoto - nieprawda!

Co do pogodzenia pracy na etacie - teoretycznie moje godz. pracy to 10-18, ale często w domu jestem dopiero 19/20. Zanim coś zjem i ogarnę się to jest 21. Do 24/1 gram (jeżeli umysł pozwala, bo jak jestem zmęczony po pracy to nawet nie siadam do kompa).
Teraz okres urlopowy, a dziewczyna dopiero co zmieniła pracę i pewnie urlopu nie dostanie :facepalm: więc nie wiem czy nie wybrać mojego i poświęcić go w 100% na naukę pokera (nie tylko gry ale i mindset). Pożyjemy - zobaczymy ;)

Odpowiedz
Cytat

Hej,

każdy ma inny sposób nauki i w inny sposób przyswaja sobie treści. Niektórzy z naszych użytkowników sięgają porady trenera dopiero później, gdyż nasze materiały szkoleniowe są dla nich wystarczające na początek. Inni znowuż dochodzą do pewnego martwego punktu, gdzie potrzebują impulsu do dalszego rozwoju. I ten impuls otrzymują od trenera.

Mimo wszystko życzę miłych wakacji. Jednak z tego jak to wygląda, będą to dla Ciebie pracowite wakacje wypełnione pokerem :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat