Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hello

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
266 Wyświetlenia

Witam wszystkich!!

Jestem nowy na PokerStrategy.com, myślę, że ta strona pomoże mi stać się wygrywającym pokerzystą:P nie jestem jeszcze pewny jaką odmianę będę grał i tym samym proszę o jakieś uwagi co najlepiej zacząć jako gracz początkujący. Jestem tu z polecenia brata i myślę że on również mi w tym pomoże.
Po za tym nie ma żadnego problemu że będziemy grali na tym samym IP komputera ale na innym roomie??

Słyszałem też o możliwości "opiekuna" na tej stronie, tzn mentora. Ktoś mógłby mi przybliżyć o co w tym chodzi??

=)

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź

Cześć tomeczek332,

witam Cię serdecznie i zapewniam, że dzięki naszym materiałom możesz zostać dobrym pokerzystą. Jest jednak pewien warunek, który musisz spełnić. Musisz się przyłożyć i solidnie pracować nad swoją grą, nasze materiały i treningi pomogą Ci w tym.

Jeśli gracie na innych poker roomach, to nie będzie problemów. Jeśli jednak zdecydujecie się na grę na tym samym poker roomie, to musicie to zgłosić do supportu danego poker roomu.

Poczytaj sobie ten artykuł: Jaki rodzaj Texas Hold`em najbardziej ci odpowiada?. Są tam opisane podstawowe różnice pomiędzy odmianami. Być może ułatwi Ci to podjęcie decyzji.

Jeśli chodzi o mentora, to warunkiem jest posiadanie brązowego statusu oraz wyrażenie chęci pomocy przez mentora. Wówczas menor zgłosi się do Ciebie. Zadaniem mentora jest pomoc w odszukiwaniu materiałów na naszej stronie oraz wyjaśnianie podstawowych rzeczy z dziedziny pokera. Mentor nie jest trenerem.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Odpowiedz
Cytat