Witam mam na imie Patrycja. i ciesze sie z faktu ze dolączylam do waszej spolecznosci. pozdrawiam calą ekipe pokerstrategy. ♠_love:
Hej Patrycja
Miło widzieć kolejną przedstawicielkę płci pięknej na naszym forum
Napisz coś o sobie - jestem przekonany, że większa część męskiej społeczności jest tym zainteresowana
Jak znalazłaś nasz serwis, jak długo grasz w pokera ?
Mam nadzieję, że będziesz często brała udział w dyskusjach
Pozdrawiam
Cześć Patrycja!
Bardzo mi miło powitać kolejna kobitkę na naszym forum
Mam nadzieję, że spodoba Ci sie u nas - zapraszam do częstego odwiedzania forum i do częstego postowania.
Pozdrawiam!
wiec tak na dzien dzisiejszy pelnie funkcje kierownika w niewielkiej firmie. grą w pokera zarazili mnie znajomi ktorzy co tydzien organizują turnieje w ich wlasnej knajpce. nauczylam sie tam tego ze poker to nie tylko napiecie związane z rywalizacją, a dobra zabawa w gronie wyluzowanych ludzi. to od nich wlasnie dowiedzialam sie o waszej stronce. ouch wlasnie przypomnialam sobie o tym ze znajomy prosil mnie o to bym wklepala jego id. jako polecajacego podczas rejestracji w waszym serwisie i chyba zapomnialam tego zrobic. ale o tym innym razem. jeszcze raz pozdrawiam. cya later.
Witaj serdecznie,
muszę Cię niestety zmartwić bo jeśli nie wpisałaś jego ID prze rejestracji swojego konta to niestety już po ptakach i nie będzie on dostawał za Ciebie pieniędzy w promocji TaF. No ale trudno
Zyczę powodzenia przy stolikach i miło spędzonego czasu na forum ♠_thumbsup:
Pozdrawiam
Dzwonić do Ciebie nikt nie będzie, weryfikacja odbywa się poprzez wysłanie skanu dowodu osobistego.
Zachęcam do wrzucenia zdjęć i założenia bloga ♠_cool:
Napisane przez mazaq
Dzwonić do Ciebie nikt nie będzie, weryfikacja odbywa się poprzez wysłanie skanu dowodu osobistego.Zachęcam do wrzucenia zdjęć i założenia bloga ♠_cool:
sie juz sepy rzucily
uwazaj na wszystkich, ktorzy regularnie pisuja w night i day cafe:D
GL
Hej, trzymam kciuki ze udowodnisz nam (facetom) ze kobiety mogą byc pro ♠_biggrin:
Napisane przez mazaq
Dzwonić do Ciebie nikt nie będzie, weryfikacja odbywa się poprzez wysłanie skanu dowodu osobistego.
Zachęcam do wrzucenia zdjęć i założenia bloga
to na forum trzeba umieścić?? czy samo zdjęcie wystarcza do forumowej weryfikacji?
Witajcie
Nie nie, na forum nie umieszczamy zdjęć do weryfikacji danych. Robimy to na maila security@pokerstrategy.com, ale tylko, gdy zostaniemy o to poproszeni mailowo.
Oczywiście bloga ze zdjęciami można założyć
Pozdrawiam