Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hejka

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
466 Wyświetlenia

Cześć
Witam wszystkich i gorąco pozdrawiam:)
Od ponad miesiąca ucze sie sss i gram na Titan Poker teraz sie dowiedziałem ze jest to najgorsza platforma do grania sss :D czy Everet Poker albo Poker Stars są lepsze do grania na mikro/niskie limity?? a może ktoś jeszcze inną platforme doradzi ??

6 odpowiedzi

Są lepsze.

kaczuba

Siemka, :]
istnieje powszechna opinia, że sieć iPoker do której należy także Titan to najgorsza platforma do gry sss, dwie wymienione przez Ciebie platformy na pewno sprawdziłyby się w tej roli o wiele lepiej, dodatkowo myślę, że bwin (ongame) byłaby do tego równie dobra.

SamRadziwill

Witamy i GL :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jeszcze jedno pytanko mi sie urodziło...na forum nie ma możliwości wysłania wiadomości prywatnej ?? ( chciałem wysłać priv a tu ikonka wiadomości jest nieaktywna ;/ )
dzieki

kaczuba

Można wysłać tylko do tych osób, które ma się na liście znajomych. :f_biggrin:

mastazyzio

66JJ66 napisał
Od ponad miesiąca ucze sie sss i gram na Titan Poker teraz sie dowiedziałem ze jest to najgorsza platforma do grania sss

To przyznam że nie za dobry wywiad środowiskowy zrobiłeś :D najlepiej zacząć na Evereście(NL10) bonus praktycznie Cię wpycha na następne limity. a później jak jeszcze będzie bankroll:p to P*(NL25) albo inna fiszarnia jaką znajdziesz.

Proste jak Słońce.... i jasne jak drut.... ;) noo.... czy jakoś tak :P