Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hejka

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
282 Wyświetlenia

W przerwie od wyrywania sobie włosów z powodu disconnectów na FTP, postanowiłem wreszcie się przywitać.

Cześć : D

Kilka miesięcy temu zarejestrowałem się tutaj, zdałem test i dostałem bonus, który zapewnił mi dość sporo gry i tym samym dużo okazji do nauki. Niestety, przez pierwsze kilka tygodni, przegrałem prawie wszystko - zostało mi wtedy niecałe 5 dolarów bankrolla.

Pomyślałem wtedy, że coś jest chyba nie tak : D

Postanowiłem więc nie grać (ratując te ostatnie $5 przed zagładą) dopóki nie będę do tego dobrze przygotowany. Zacząłem się uczyć. Na początku z artykułów na PokerStrategy, potem zabrałem się za książki - na początku 'Super System' Doyle'a Brunsona (dobry old school), aktualnie kończę 'Little Green Book' Phila Gordona, potem chyba wezmę się za niebieską. Do tego filmiki z serii "Crushing Microstakes" autorstwa Muckinfella - niesamowicie pomocne. I wiele innych źródeł, co tylko się trafi.

I poskutkowało - z ostatnich $4.89 w półtora tygodnia ugrałem $50 na NL2 (SH, 4 stoliki).

Teraz przestrzegam Bankroll Managmentu, powoli wspinam się po limitach i ciągle się uczę - może coś z tego będzie : )

Dzięki za wszystko - tutaj zacząłem swoją przygodę z pokerem :heart:

Pzdr.

1 odpowiedź

Cześć!

Historia jak z inwokacji bankrollowej "ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto cię stracił :)

Witam serdecznie na forum PokerStrategy.com i zapraszam do korzystania z najlepszych materiałów szkoleniowych na rynku.

Wspinaj się po statusach aż na pokerowy szczyt!

Pozdrawiam