Witam, Marcin mi na imię, Grywam w pokerka już jakieś 2 lata, głównie na PS, czasami PartyP, bez większych sukcesów,
Postanowiłem więc założyć konto na waszej stronie w nadziei ze zmobilizujecie mnie do większej pracy nad grą:)
Witaj jackson18,
Bardzo się cieszę, że dołączyłeś do naszej społeczności. Aby naprawdę mocno zmotywować się, do pracy nad grą proponuje dołączyć do naszego wyzwania Mega Bankroll Challenge.
Aby gra była obarczona mniejszym ryzykiem skorzystaj z naszej Oferty darmowej gotówki.
Pozdrawiam DamianLuna.
Hej.
Jaką odmiankę klikałeś przez te 2 lata? Polecam odświeżyć nasz dział strategia.
Na pokerowych streamach możesz uczyć się od najlepszych, na które serdecznie zapraszam
Klikam głównie nlh, od czasu do czasu pogrywam tez w nl/pl 5 card draw i 7-2 drw,
próbowałem juz dużo jesli chodzi o samą gre tzn cash do nl5, s&g, mtt, ostatnimi czasy gram spin&go...
Sporo tego
Nasz nowy trener nakręcił ostatnio swoją pierwszą produkcję z odmiany spin&go/twister.
Polecam zajrzeć i powodzenia w wygraniu wysokich jackpotow
Lepiej od razu zrezygnuj zanim wciągnie Cię hazard na dobre. Mi przeszkodził w ukończeniu studiów i straciłem juz przez to około 300 000zł.
Napisane przez 123malpa456
Lepiej od razu zrezygnuj zanim wciągnie Cię hazard na dobre. Mi przeszkodził w ukończeniu studiów i straciłem juz przez to około 300 000zł.