Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Hej!

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
517 Wyświetlenia

Tak więc witam wszystkich ;)
Pare godzin po zalogowaniu ze świeżutkim kontem na full tilt poker i zrobieniu pierwszego testu przyszła pora na przywitanie:)
Jestem Maciek, mam 19lat i jestem świeżutko po maturze więc mam mnóstwo czasu na pokera ^^! Początki mojej gry sięgają gimnazjalnych czasów gdy sie grało o zapałki czy jakieś miedziaki ale pierwszą grę na pieniądze rozegrałem z kumplami parę miesięcy temu. Od tego czasu notorycznie mimo perspektywy zbliżającej się matury grałem za wirtualną kasę na pokerstars'ie i paradise poker. Grywałem w NL Hold'em dopóki nie trafiłem na książkę Dave Schafta która spowodowała u mnie fascynacje niskolimitowym Hold'emem =) Tak i oto mój bankroll powolutku się powiększał i z czasem zacząłem szukać innych źródłeł;) tak oto szperając w internecie trafiłem tutaj;)
Co po za pokerem? Kuglarstwo, rekonstrukcja historyczna, perkusja, no i muzyka, muzyka, muzyka i dużo znajomych :D
Pozdro
Maciora ;)

6 odpowiedzi
azg
azg

cz, gl

mazaq
Thorek

Witaj.

Miło nam, że wybrałeś PokerStrategy.com. Na naszej stronie znajdziesz mnóstwo materiałów szkoleniowych, które pozwolą ci na rozwój twoich pokerowych umiejętności. Każda z form nauki, dostępne na naszej stronie uzupełnia się z drugą. Warto czytać artykuły, oglądać filmy szkoleniowe, uczęszczać na treningi oraz wstawiać problematyczne rozdania na forum, dzięki czemu nasi judge pomogą ci znaleźć leaki w twoje grze. Jak widzisz oferujemy całkiem sporo, a jak z tego skorzystasz zależy od ciebie :).

Powodzenia i pozdrawiam.

rafakub

witam

Witaj,

też zaczynałem swoją karierę po maturze i na dobre mi to wyszło ! graj dużo i dużo się ucz a na pewno będą z Ciebie ludzie ! w sensie dobry gracz :f_cool: