Aczkolwiek jestem zapisany już od dawna, to dopiero teraz zacząłem grać i dlatego się z Wami witam hejka
Wydaje mi się, że będę kolejnym polskim prosem w niedługim czasie, ale nie uprzedzajmy faktów..
Witam więc i cieszę się, że wreszcie nieco się oddzielę od jakże haniebnego serwisu jakim jest netwars.pl i jego forum. Różnica między tymi forami wydaje się być na pierwszy rzut oka oczywista - tutaj z tego co się orientuję są ludzie zdecydowanie bardziej rozwinięci umysłowo i jest to ogromny plus
MIStrZZZ napisał
Wydaje mi się, że będę kolejnym polskim prosem w niedługim czasie, ale nie uprzedzajmy faktów..
hehehe
Witamy MistrZZZa. Życzę sukcesów porównywalnych do tych w SC =]
a co do społeczności to netwars to byla przypadkowa zbieranina ludzi a członkowie PS tworzą imo jakby jedną wielką firmę. My gramy PS dostaję kaskę i za nią organizuje szkolenia i dodaje nowe arty a my możemy dzięki temu grać coraz lepiej. Same korzyści.
lo gosciu nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze wiekszosc najlepszych zawodnikow ps wywodzi sie w prostej drodze ze sceny sc. Co prawda nie ja (chociaz w sc tez gralem ale bez spektakularnych sukcesow). dlatego masz szanse na to ze uda sie zarobic wiecej niz 400zl
ale czeka cie bardzo dluga droga, niezaleznie od wszystkiego powodzenia!!
cala ekipa tworzaca ps to byli gracze sc:
https://polska.pokerstrategy.com/news/content/My-lalem-ze-poker-online-jest-nudny_03126
magic83 napisał
lo gosciu nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze wiekszosc najlepszych zawodnikow ps wywodzi sie w prostej drodze ze sceny sc. Co prawda nie ja (chociaz w sc tez gralem ale bez spektakularnych sukcesow). dlatego masz szanse na to ze uda sie zarobic wiecej niz 400zl![]()
![]()
ale czeka cie bardzo dluga droga, niezaleznie od wszystkiego powodzenia!!
thx
jedyne co mnie martwi to brak legalizacji pokera online w Polsce, ale przecież są ludzie zarabiajacy duza kase na tym z tego co mi wiadomo.. wiec jakies musza byc na to sposoby.. dobrze mowie?