Cześć. Mam na imię Tomek, mam 19 lat i mieszkam w Częstochowie. Swoją przygodę z pokerem zacząłem jakiś czas temu już, ale grywałem tylko for fun na wirtualną kase, ewentualnie z kumplami - właściwie to dopiero teraz zaczynam grać na serio, czytając artykuły, oglądając filmiki ...
stało się to takim moim hobby, możliwe że kiedyś będzie to dla mnie sportem...
do tego dążę ;). Grywam na Party poker - posiadam bonus i gram póki co na cash stolikach ... taktykę SSS za jakiś czas coś zdziałam na turkach ...
Witamy fisha
Jak widzę, zacząłeś tak jak kiedyś ja, od gry na wirtualne pieniądze i ze znajomymi ♠_thumbsup: Czytaj artykuły, oglądaj filmiki i korzystaj z forum, a wtedy na pewno Twój bankroll będzie systematycznie piął się w górę
Pozdrawiam i GL!
SamRadziwill napisał
Czytaj artykuły, oglądaj filmiki i korzystaj z forum, a wtedy na pewno Twój bankroll będzie systematycznie piął się w górę![]()
Ja tego sluchalem, rozumialem i przegralem
Dlatego dodam cos co z polaczeniu z tym co napisal Sam da Ci napewno sukces: nie tiltuj!
Witam ziomka z Częstochowy.
Na SSS kompletnie się nie znam, ale życze powodzenia w tych turkach jak już zaczniesz coś działać.
Pozdro.
Właściwie to pozwolę sobie zadać tutaj kilka pytań (w końcu to mój temat ;)) :
Słyszałem o lidze w Częstochowie - chciałbym się dowiedzieć co i jak, kto gra, czy warto osobę początkującą tam wysłać, jacy ludzie grają ? - wiem, że ta liga jest w bilard clubie (gdzie roi się od meneli, wyrzutków społecznych) ...
Póki co gram ABC pokera, wszystkie zagrania książkowe i bankroll się zwiększa - kumpel powiedział, że gdyby na początku tak grał jak ja to byłby bogaty ..
więc nie jest źle, ale czy mam kombinować ? dodawać swoje rzeczy, szukać swojej taktyki czy najpierw lepiej poznać pokera, taktyki a później zabawić się w takie szmery bajery ?:)
Zebym ja nie ztiltował w tym to bym nie musiał ciułac na freeroll'ach
tak trzymaj stary idz w góre i mysl o tym jak o inwestycji... najwazniejsze to duzy nakład pracy+zdrowe podejście do tego wszystkiego
Hej Morsie.
Też słyszałem że jest liga w Częstochowie, ale nie miałem okazji tam zajrzeć. Może z powodu tego, że za mało jeszcze umiem i wciąż szlifuję tego Pokera :D.
I dobrze powiedziane, że najpierw trzeba trochę zainwestować w siebie i w nauke bo na pewno ta inwestycja powinna zaowocować w dalszej perspektywie, oczywiście jeśli podchodzi się do tematu poważnie, ale i zdrowego rozsądku i umiaru także nie powinno brakować.
Czego tobie życzę oczywiście.
Sam bedziesz wiedzial kiedy nalezy modyfikowac podstawowa strategie. Na niskich limitach takie modyfikacje sa poprostu nieoplacalne, nawet jak Ci sie wydaje ze rozgrywasz cos lepiej.