Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

em, no tego.

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
309 Wyświetlenia
pjkruczy

siemka.

na głównej stronie mam już status brązowy a jak wchodzę na profil użytkownika, żeby wysłać zapro to przeskakuje mi na basic więc wpadłem na genialny w swej prostoście pomysł, że jak może napiszę posta to mi się przestawi.

no więc jestem.

witam więc wszystkich, nazywam się Paweł a moim ulubionym sposobem grania jest 'wpłać 50$, zrób z tego 200, przegraj 200'.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
blade0891

siema. to taki jak moj, tylko ze ja go dopracowalem. wplac 50 dolcow i przegraj :P

Odpowiedz
Cytat
KubaZaszywacz

Dajcie znać kiedy i na jakim stole gracie. ;)

Odpowiedz
Cytat

Cześć Paweł,

witam na naszym forum i zachęcam do regularnego korzystania z jego zasobów oraz czynnego uczestnictwa w dyskusjach.

Co do profilu w zakładce Ludzie, to nie jest on tak często aktualizowany, jak status na forum. Z tego co widzę, już nastąpiła aktualizacja i w pełni możesz korzystać z możliwości zakładki Ludzie.

Szczerze mówiąc, to nie bardzo podoba mi się Twój styl gry ;). Popracuj trochę nad nim i zamiast przegrać to 200$, zrób z tego kolejne 200$ i później 400$ itd. Aż w końcu stwierdzisz, że możesz sobie spokojnie pozwolić na wypłatę pieniędzy, której Twój bankroll specjalnie nie odczuje.

Na naszej stronie mamy pełno materiałów, które pomogą Ci w osiągnięciu tego celu. Na Twoim miejscu rozpocząłbym od forum Mindset i równocześnie przeglądał filmy nagrane przez trenera lecharumskiego.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Odpowiedz
Cytat