Witam forumowiczów Mam na imie damian pochodzę z lublina w pokera grałem 3 lata troche na kase ale nie długo może 3-4 miesiące w tym czasie 4x wpłacałem na różne platformy kasę z 2 wypłaciłem w sumie jakieś 250$ na +... To tyle jeśli chodzi o moje dośw. dodam jeszcze że gry w pokera uczyłem się sam no i ze znajomymi troche jak przy piwku wieczorami gralismy to u mnie to u kogoś tak dla relaksu.
Obecnie gram na WinnerPoker dlatego ze była tam darmowa kasa na start 10$ do gry na dusop turnieje HU z strasznym wpisowym 0.75+0,25 po 50 chyba partiach przy żenująco niskim poziomie na PS jak grałem była sieka w porównaniu z tym... miałem z tych 10$ już prawie 17$. po jakimś czasie dostałem jakiś komunikat że nie muszę już grać tylko w DUSOP i moge grać w innych turkach. to zagrałem dzisiaj koło 40-50 turków double wpisowe 1,1 i zrobiłem juz troche bankrolu coś koło 25$. pozniej zagrałem w 2 turkach 2$ wpisowego freezaut w jednym do puli nie dotarłem bez rebuya w 2 turku 1 rebuy na poczatku i turka wygrałem 96$ wpadło. zapisałem się do 3 kolejnych wpisowe 2-3$ z gwarantowaną kwotą 2-4k$ w jednym już gram i spotkałem pewnego pana który nakierował mnie na naukę gry na pokerstrategy. Był bardzo przekonujący więc się tu pojawiłem konto miałem już wczesniej:)
JAKO ŻE JESTEM TOTALNYM SAMOUKIEM TO NI JAK NIE ROZUMIEM WIELU RZECZY JEZYKA JAKIM SIE POSŁUGUJĄ GRACZE I STWIERDZIŁEM ŻE TRZEBA SIE ZA SIEBIE WZIĄĆ TYLKO KTOŚ MUSI MNIE POKIEROWAĆ PO KOLEI GDZIE I JAK MAM SIĘ SZKOLIĆ NO I MOŻE NA JAKIEJ PLATFORMIE MAM GRAĆ NA WINNERPOKER JEST RACZEJ ŚREDNI WYBÓR CHOCIAŻ POZIOM JAKI TAM JEST ODPOWIADA MI PAMIETAM ZE NA PS I TITAN BYŁO WIELE TRUDNIEJ. CZEKAM NA KOGOŚ KTO DA KILKA RAD POMYSŁÓW CO ZE MNĄ ZROBIĆ I MOŻE JAK BY ZNALAZŁ SIĘ KTOŚ KTO GRA NA WINNERPOKER TO NIECH NA PW SZEPNIE. IDE GRAĆ BD JAK WRÓCE:d