Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Damian amator:D

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
474 Wyświetlenia

Witam forumowiczów Mam na imie damian pochodzę z lublina w pokera grałem 3 lata troche na kase ale nie długo może 3-4 miesiące w tym czasie 4x wpłacałem na różne platformy kasę z 2 wypłaciłem w sumie jakieś 250$ na +... To tyle jeśli chodzi o moje dośw. dodam jeszcze że gry w pokera uczyłem się sam no i ze znajomymi troche jak przy piwku wieczorami gralismy to u mnie to u kogoś tak dla relaksu.

Obecnie gram na WinnerPoker dlatego ze była tam darmowa kasa na start 10$ do gry na dusop turnieje HU z strasznym wpisowym 0.75+0,25 po 50 chyba partiach przy żenująco niskim poziomie na PS jak grałem była sieka w porównaniu z tym... miałem z tych 10$ już prawie 17$. po jakimś czasie dostałem jakiś komunikat że nie muszę już grać tylko w DUSOP i moge grać w innych turkach. to zagrałem dzisiaj koło 40-50 turków double wpisowe 1,1 i zrobiłem juz troche bankrolu coś koło 25$. pozniej zagrałem w 2 turkach 2$ wpisowego freezaut w jednym do puli nie dotarłem bez rebuya w 2 turku 1 rebuy na poczatku i turka wygrałem 96$ wpadło. zapisałem się do 3 kolejnych wpisowe 2-3$ z gwarantowaną kwotą 2-4k$ w jednym już gram i spotkałem pewnego pana który nakierował mnie na naukę gry na pokerstrategy. Był bardzo przekonujący więc się tu pojawiłem konto miałem już wczesniej:)

JAKO ŻE JESTEM TOTALNYM SAMOUKIEM TO NI JAK NIE ROZUMIEM WIELU RZECZY JEZYKA JAKIM SIE POSŁUGUJĄ GRACZE I STWIERDZIŁEM ŻE TRZEBA SIE ZA SIEBIE WZIĄĆ TYLKO KTOŚ MUSI MNIE POKIEROWAĆ PO KOLEI GDZIE I JAK MAM SIĘ SZKOLIĆ NO I MOŻE NA JAKIEJ PLATFORMIE MAM GRAĆ NA WINNERPOKER JEST RACZEJ ŚREDNI WYBÓR CHOCIAŻ POZIOM JAKI TAM JEST ODPOWIADA MI PAMIETAM ZE NA PS I TITAN BYŁO WIELE TRUDNIEJ. CZEKAM NA KOGOŚ KTO DA KILKA RAD POMYSŁÓW CO ZE MNĄ ZROBIĆ I MOŻE JAK BY ZNALAZŁ SIĘ KTOŚ KTO GRA NA WINNERPOKER TO NIECH NA PW SZEPNIE. IDE GRAĆ BD JAK WRÓCE:d

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
AdisJuve
PokerStrategist

Cześć Damian,

Miło mi witać Cię w polskiej społeczności PokerStrategy.com!

Pierwsze, co sugerowałbym zrobić - to zająć się Twoim statusem. Jeśli poprawnie rozwiążesz quiz będziesz miał okazję otrzymać darmowe środki na jedną z naszych partnerskich platform. Aktualnie gotówkę możesz otrzymać na:

-> William Hill
-> Titan Poker
-> Poker770

Możesz również zrealizować depozyt. Jeśli masz wątpliwości, którą platformę wybrać, zapraszam do tego wątku:

-> Poker Room dla Ciebie

Drugim krokiem jest Twoja edukacja. Sprecyzuj - jaki typ gier chcesz grać. Powinieneś się określić czy będą to SnG, Cashe, czy MTT. Osobiście polecałbym Ci rozpoczęcie przygody na mikro stawkach (gry cashowe).

Daj znać, na co się zdecydujesz, a ja postaram się podrzucić Ci najlepsze produkcje filmowe.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat