Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czołem!

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
431 Wyświetlenia
Nathaniel886

Cześć wszystkim!

Miło dołączyć do zacnego grona pokerzystów ;) To moje drugie podejście do pokera i póki co gram dopiero od paru dni. Jestem jeszcze totalną rybką, ale sporo czasu poświęcam na naukę, więc mam nadzieję, że jeszcze coś z tego wyjdzie.:f_tongue:

Gram NL2 full ring zoom/normal i po 1,2k rąk jestem na lekkim plusie. Myślę, żeby trochę posiedzieć na tym limicie, a później zainteresować się sit&go, bo na zwykłe MTT raczej nie będę miał czasu. Ew. zostanę na cashach, ale może zerknę na jakieś SH.

Pokera traktuję jako hobby, podoba mi się sama gra, a to że jest potencjał żeby trochę zarobić albo stracić tylko dodaje uroku.

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia przy stołach!

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Moderator
Elzo2012

Witaj Nathaniel886

Przynajmniej jeden co nie kryje, że gra rekreacyjnie, a nie żeby zostać milionerem :)
Z S&G fajną opcją są 45-tki - namiastka MTT a wystarczy przeważnie godzinka z ogonkiem (turbo).
Co do casha to SH są chyba bardziej przyszłościowe, a także bardziej rozrywkowe (więcej gramy).
Życzę szybkiego rozwoju pokerowego i satysfakcji ze spędzonego przy stołach czasu.

Pozdrawiam
Elzo

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Siema Nathaniel886 powodzenia przy stołach :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Nathaniel886 Autor wątku
Nathaniel886

Napisane przez Elzo2012
Z S&G fajną opcją są 45-tki - namiastka MTT a wystarczy przeważnie godzinka z ogonkiem (turbo).

A właśnie znajomy też właśnie te 45 polecał i faktycznie pewnie od tego zacznę. Za takie drobne stawki to będzie na pewno dobry trening.

Napisane przez Elzo2012
Co do casha to SH są chyba bardziej przyszłościowe, a także bardziej rozrywkowe (więcej gramy).

To, że jest więcej akcji to jasne, ale co masz na myśli mówiąc, że są bardziej przyszłościowe? :)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

To, że jest więcej akcji to jasne, ale co masz na myśli mówiąc, że są bardziej przyszłościowe? :)

Na FR jest mniejszy trafic i od dłuższego czasu się zmniejsza. Więc może za jakiś czas w ogóle znikną.

Odpowiedz
Cytat
xeperek

Siema Nathaniel886 - nareszcie konkretnie ktoś się przywitał a nie tylko elo i koniec :f_drink: :f_thumbsup:
Ja polecam casha SH ale w sumie co kto woli - najlepiej spróbować wszystkiego i potem zdecydować.
Powodzenia!

Odpowiedz
Cytat
Nathaniel886 Autor wątku
Nathaniel886

Hej hej, to może taki mały update: faktycznie zainteresowałem się SH i bardziej odpowiada mi taka dynamika gry, więc :f_thumbsup:
Zagrałem też parę drobnych sitków, po których jestem również na plus, więc póki co wszystko idzie dobrze. A jutro freeroll Double Action 19, zobaczymy jak pójdzie. ;)

Odpowiedz
Cytat