Przejdź do forum
Cześć, z tej strony...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć, z tej strony dobry fish

6 Posty
4 Użytkownicy
3 Reakcje
1,758 Wyświetlenia
MlodyGSE
Legacy Member

Siemanko :-) Bycie fishem przy stole to dla mnie wręcz powołanie, czasami mam zrywy - ale i tak kończę jak zwykle.
Gram na żywo (tzn grałem 3 razy w życiu, ale ściemniam, że dwa razy co by wstydu uniknąć), kilka lat temu kolega polecił mi gry online mówiąc "wpłacisz 200, pograsz i załapiesz" i tak też zrobiłem, nie znając nawet figur ^^... po pól godziny nie miałem stacka i tak skończyła się moja przygoda online.
Przyszedłem tutaj, bo zamierzam zmienić moją pozycję w hierarchii graczy, zaczynam absolutnie od podstaw. Lubię grać, ale po prostu nie potrafię. Założyłem wątek o byciu krupierem w amatorskich rozgrywkach, będę wdzięczny za pomoc. Jeśli macie jakieś ciekawe lektury do polecenia, mogą być online - również będę wdzięczny.
Zdrowia

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
mampokera
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
MlodyGSE Autor wątku
MlodyGSE
Legacy Member

O jak bardzo dziękuję - do niewielu spraw podchodzę z taką pokorą jak do pokera, więc przeczytam od deski do deski.
Żeby nie zaśmiecać pozostałych wątków, czy aby zmienić mój status muszę wykupić możliwość gry? Na przykład aby móc zmienić awatar. Rozważam tę opcję, ale na pewno nie w najbliższym czasie - raz już wtopiłem jak pisałem i jednak chcę zdobyć trochę praktyki, ponadto gardzę płatnościami elektronicznymi (cenię złoto, z musu korzystam z pieniądza fiducjarnego) i musiałbym kombinować np. prosić któregoś kumpla

Odpowiedz
Cytat
michal19888
Poker Player

Napisane przez MlodyGSE
O jak bardzo dziękuję - do niewielu spraw podchodzę z taką pokorą jak do pokera, więc przeczytam od deski do deski.
Żeby nie zaśmiecać pozostałych wątków, czy aby zmienić mój status muszę wykupić możliwość gry? Na przykład aby móc zmienić awatar. Rozważam tę opcję, ale na pewno nie w najbliższym czasie - raz już wtopiłem jak pisałem i jednak chcę zdobyć trochę praktyki, ponadto gardzę płatnościami elektronicznymi (cenię złoto, z musu korzystam z pieniądza fiducjarnego) i musiałbym kombinować np. prosić któregoś kumpla

Konto musisz mieć na swoje własne dane, żaden kolega nie wchodzi w grę bo dostaniesz bana i utracisz wszystkie zgromadzone środki na danej platformie.

Status na Pokerstrategy podnosisz przez zdobywanie punktów za odprowadzenie rake ( prowizji którą pobiera poker room ), zanim jednak dostaniesz wyższy status musisz założyć konto za pomocą ich linka(pokerstrategy), następnie działa to na zasadzie im więcej prowizji odprowadzasz tym wyższy status na pokerstrategy otrzymujesz.

Jest tylko jeden duży problem od praktycznie 2 lat na pokerstrategy praktycznie nie mojawiją się nowe produkcje i jako stary użytkownik mam wrażenie, że jest to firma, która jest na etapie wygaszania

Odpowiedz
Cytat
Lukasz1226
PokerStrategist

Z tego co pamiętam to status brązowy możesz uzyskać poprzez zrobienie jakiegoś Quizu chyba że coś się zmieniło.

Więcej o statusach przeczytasz tutaj:
klik

Odpowiedz
Cytat
MlodyGSE Autor wątku
MlodyGSE
Legacy Member

Bardzo dziękuję, zdobywam jakieś bilety :-)

Odpowiedz
Cytat