Witam wszystkich ! Na imię mi Kamil, 25lat. W pokera gram mniej więcej od 3 lat, bez jakiś ogromnych sukcesów.
Sytuacja finansowa nie pozwala na razie na zbudowanie dobrego bankrolla, ale przez okres mojej gry udało mi się już kilka krotonie wygrać w darmowych satelitach/turniejach wejściówki do większych turków, gdzie udało się zdobyć jakieś przyzwoite miejsce
ale bez rewelacji. Intensywnie pracuje nad sobą jak i swoja grą, głównie skupiam się na swoim mindsecie bo tu chyba najbardziej "leże".
Szlifuje swoja grę na turniejach SnG no i również na MTT, ale tak jak wspomniałem na tą chwile tylko przez satelity bądź przez wygrana wejściówkę. Na stolikach cashowych tez się pojawiam, ale bardzo rzadko.
Celuje by dojść ze swoja grą gdzieś wyżej (chyba jak każdy tutaj
nie chce by było to tylko dorywcze hobby, ale być może kiedyś stałe źródło dochodu
dlatego pracuje nad sobą i poświęcam na pokera tyle czasu ile tylko mogę. PokerStrategy znalazłem dopiero dziś przypadkowo, od 1,5 roku jestem użytkownikiem innego, podobnego serwisu szkoleniowego, ale nie będę oczywiście podawał nazwy. Dobra bo jak zwykle się rozpisuje
miło do was dołączyć, pozdrawiam !!