Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć, czołem !

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
785 Wyświetlenia

Witam wszystkich ! Na imię mi Kamil, 25lat. W pokera gram mniej więcej od 3 lat, bez jakiś ogromnych sukcesów.

Sytuacja finansowa nie pozwala na razie na zbudowanie dobrego bankrolla, ale przez okres mojej gry udało mi się już kilka krotonie wygrać w darmowych satelitach/turniejach wejściówki do większych turków, gdzie udało się zdobyć jakieś przyzwoite miejsce :P ale bez rewelacji. Intensywnie pracuje nad sobą jak i swoja grą, głównie skupiam się na swoim mindsecie bo tu chyba najbardziej "leże".

Szlifuje swoja grę na turniejach SnG no i również na MTT, ale tak jak wspomniałem na tą chwile tylko przez satelity bądź przez wygrana wejściówkę. Na stolikach cashowych tez się pojawiam, ale bardzo rzadko.

Celuje by dojść ze swoja grą gdzieś wyżej (chyba jak każdy tutaj :) nie chce by było to tylko dorywcze hobby, ale być może kiedyś stałe źródło dochodu :D dlatego pracuje nad sobą i poświęcam na pokera tyle czasu ile tylko mogę. PokerStrategy znalazłem dopiero dziś przypadkowo, od 1,5 roku jestem użytkownikiem innego, podobnego serwisu szkoleniowego, ale nie będę oczywiście podawał nazwy. Dobra bo jak zwykle się rozpisuje :D miło do was dołączyć, pozdrawiam !!

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

Witaj i powodzenia, będziesz miał tu trochę materiałów do przerobienia.

PS

Na początku musisz zapamiętać podstawową doktrynę:

Nie ma innych serwisów szkoleniowych oprócz PokerStrategy

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Saligia7
PokerStrategy znalazłem dopiero dziś przypadkowo, od 1,5 roku jestem użytkownikiem innego, podobnego serwisu szkoleniowego, ale nie będę oczywiście podawał nazwy.

Pamiętaj, że nie ma innych serwisów szkoleniowych. :truestory:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No niech będzie :D Nie ma innych ^^

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witam i życzę powodzenia :-)! Cierpliwości i sukcesów przy stolikach :-)!

Odpowiedz
Cytat
Zoom32r

Witaj Saligia7,

Miło, że dołączyłeś do nas jako nowy użytkownik pewnie nie skorzystałeś jeszcze z naszej oferty darmowej gotówki na wybranych poker roomach
Odeślę Cię też do działu strategii gdzie znajdziesz materiały dotyczące pokera i preferowanej odmiany.

Ze swojej strony zachęcam Cię do aktywnego uczestniczenia w życiu naszej społeczności, bo historia pokazuje, że jest to +EV dla graczy w dziale strategii możesz dyskutować na temat rozdań i wklejać swoje rozdania. Od siebie dodam, że granie 3 różnych odmian nie jest dobre szczególnie jeśli nie mamy opanowanej, którejś odmiany w perfekcyjny sposób dlatego radziłbym Ci zdecydować się czy chcesz grać cash czy też sng, a jeśli bankroll pozwala to MTT, strategie są różne, a dostosowanie się do danej odmiany zajmuję trochę czasu więc może to być jeden z czynników przez który od 3 lat nie odnosisz jakiś większych sukcesów.

Pozdrawiam,
Zoom32r

Odpowiedz
Cytat
bielson

witaj! GL

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Witam Kamil w naszej szkole pokera, powodzenia ! :welcome:

Odpowiedz
Cytat
slawciu

Siema, życzę wielu sukcesów! :)

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

:welcome: Witaj na naszym forum, życzymy powodzenia przy pokerowych stolikach! :gl:

Odpowiedz
Cytat