Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
287 Wyświetlenia

Witam
Na imię mam Dominik, 21 lat. W pokera gram od roku, bez znacznych sukcesów(głównie turnieje z niskim wpisowym na PS i gra ze znajomymi w domu). Zarejestrowałem się tutaj, aby doskonalić swoje umiejętności i osiągnąć poziom, który da mi profity, wiadomo w jakiej postaci :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
BartekkB

Witaj Dominik,

miło nam, że zdecydowałeś się zarejestrować na PokerStrategy.com. Posiadamy bogatą ofertę szkoleniową, dzięki której na pewno podniesiesz swoje umiejętności i staniesz się wygrywającym graczem.

Na początek jednak zapoznaj się proszę z Naszą ofertą darmowej gotówki.

Widzę, że posiadasz już konto na PokerStars ale może zdecydujesz się na grę na którymś z naszych pozostałych partnerskich poker roomów. Wielu graczy turniejowych chwali sobie grę na 888poker ze względu na stosunkowo niski poziom (w porównaniu np. do PokerStars). Ponadto rejestracja i gra na partnerskim poker roomie pozwoli Ci na zbieranie StrategyPoints dzięki którym będziesz mógł zdobywać wyższe statusy, a co za tym idzie dostęp do szerszej oferty materiałów szkoleniowych.

W dziale Strategia znajdziesz wiele interesujących artykułów szkoleniowych, natomiast w dziale Wideo znajdziesz filmy szkoleniowe, które pomogą Ci ugruntować wiedzę wyniesioną z artykułów. W każdym tygodniu odbywają się również Trening prowadzone przez naszych trenerów, na które również serdecznie zapraszam :)

Gdybyś miał jakieś pytania lub wątpliwości pisz śmiało :fdrink

Pozdrawiam,
Bartek

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witam, nauka popłaca, szkolenia wzbogacają, same profity! Powodzenia :-)

Odpowiedz
Cytat
Pingwin1993

Jak to mówią trening czyni mistrza. Życzę powodzenia.

Odpowiedz
Cytat