Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć :)

11 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
652 Wyświetlenia
MalyFarciarz

Cześć wszystkim, nazywam się Marcin i mam 22 lata.
Swoją przygodę z pokerem zacząłem 5 lat temu z kumplami przy piwku (wiem, nieletni nie powinni pić :fdrink) Do czasu studiów nie traktowałem pokera jako sposobu zarobku, a jedynie jako formę spędzania czasu. Zacząłem grać z starszymi kolegami i tak się jakoś potoczyło, że oni zamiast mnie ogrywać, ja zacząłem ogrywać ich ;P. Kiedy okazało się, że nie jest to kwestia przypadku chciałem pograć na PS, ale tam okazało się, że brakuje mi doświadczenia. Teraz próbuję je nabrać, korzystając z Waszych materiałów.

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
michrud87

Cześć,
Grasz Cash? Fr czy sh?
Gram od pół roku zaczynałem od nl 2 fr teraz gram nl 10 i przymierzam się do ataku na nl25 fr chętnie pomoge opisując swoją drogę do obecnego poziomu :)
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
kamil13151

Cześć MalyFarciarz.

Cieszę się, że do nas dołączyłeś.

Widzę, że masz status basic. Czy wiesz, że wystarczy odebrać darmową gotówkę na jednym z naszej listy poker roomie by wskoczyć na wyższy poziom? Zyskasz dostęp do większej ilości filmów, które rozwiną Twoje umiejętności - sekcja wideo. Jeśli nie wiesz jaki poker room wybrać, zajrzyj do tematu: Poker room dla Ciebie, w którym profesjonalne osoby doradzą Ci jaki będzie najlepszy serwis dla Ciebie.

Możesz również skorzystać Kupna statusu, dzięki któremu możesz wskoczyć jeszcze wyżej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwych materiałów.

Chciałbyś na początku października zagrać za darmo w praskim turnieju z pulą gwarantowaną w wysokości 50 000 €? Dzięki naszej promocji 4x4 HESOP Hunter masz okazję, żeby zdobyć jedną z czterech wejściówek do Main Eventu wartych po 175 €. A jeśli ci się nie uda zdobyć biletu, ale spełnisz wszystkie założenia promocji, otrzymasz podwyższenie statusu do końca września!

Z przyjemnością poczytamy trochę więcej o Tobie. Prosimy o więcej :nh

Gdybyś miał jakieś pytania to z chęcią pomogę.

Pozdrawiam :sdrink.

Odpowiedz
Cytat
MalyFarciarz Autor wątku
MalyFarciarz

Przez internet gram wyłącznie SnG oraz MTT. W realu SnG oraz cashówkę, w zależności czy zbierze się Nas ponad 10. Preferuję stoły 9 osobowe, ale nie czuję się gorzej na mniejszych. Ogólnie pokera pojmuje intuicyjnie, co sprawia, że elastycznie podchodzę do różnych stołów i dość dobrze się potrafię odnaleźć w nowej sytuacji.

Staram się teraz przygotować na turniej Weekly Round 2 na PS, więc wszelkie pomoce związane z tym typem turnieju są dla mnie bardzo ważne :)

Odpowiedz
Cytat
michrud87

W turniejach niestety nie pomogę.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Hej MalyFarciarz,

Co do turniejów polecam nasze artykuły i filmy.

Do większej ilości materiałów uzyskasz dostęp jeśli zastosujesz się do rad Kamila.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witamy i życzymy powodzenia :-)!!!

Odpowiedz
Cytat
MalyFarciarz Autor wątku
MalyFarciarz

Dziękuję. Chciałem się dowiedzieć, czy mam się martwić tym, że minęły już 48 godzin od kiedy wybrałem swój poker room (NetBet Poker), ale wciąż nie zostały przelane pieniądze z promocji po rejestracji i co gorsza nie mogę dowiedzieć się nic więcej, bo ciągle tkwię z statusem basic. :(

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj MalyFarciarz,

Na NetBet Poker z powodu problemów technicznych powstały opóźnienia większe niż standardowe 48 godzin.

Dziś pieniądze niestety nie wpłynął na Twoje konto, ale w przyszłym tygodniu powinieneś je otrzymać. Warto w tym czasie porozglądać się na forum ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
kaszpir296

Michrud87 wysłałem zaproszenie, jak możesz to zaakceptuj bo mam pytanko :)

Odpowiedz
Cytat
AArvanity

Cześć :)

Odpowiedz
Cytat