Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cześć

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
219 Wyświetlenia
TommyLeeJones

Witam wszystkich użytkowników forum. Jak pewnie się domyślacie, jestem nowy. W pokera nauczyłem się grać jakoś rok temu, ale nie grałem aktywnie. Dopiero miałem większą sesję nauki podczas wakacji, no i teraz w czasie przerwy między kolejnymi semestrami na studiach. Matematyki pokerowej się nie boję (to znaczy będę starał się zgłębiać tajemnice związane z oddsami itd). Przede mną jeszcze długa droga - w wielu poradnikach są różne opinie na temat tego, jak grać różne ręce - trzeba będzie analizować, skąd te różnice i obczaić swój system gry :)

A, jestem teraz na Titan Poker. Staram się grać freerolle Sit n' go, żeby odbudować swój lekko nadszarpnięty stack (wczoraj zacząłem grać :) ). No, ale chyba każdy tak zaczynał ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
ultrac

Cześć TommyLeeJones,

po pierwsze fajny nick :D Od czasów Kilera jest już legendarny _thumbsup:

Cieszę się, że postanowiłeś wziąć się poważnie za edukację. Poświęcanie czasu pokerowi przynosi pozytywne finansowe efekty, jak widać to po wielu osobach z forum.

Jeśli grasz obecnie SNG, to na początek polecam Ci zapoznanie się z filmami z naszej "wideoteki" - Filmy.

Obejrzenie kilku filmów, do tego przeczytanie artykułów z sekcji strategicznej, oraz regularne wrzucanie postów do działu analizy rąk powinno przyspieszyć Twój rozwój pokerowy. Czego Ci oczywiście serdecznie życzę.

pozdrowienia

ultrac

Odpowiedz
Cytat
TommyLeeJones Autor wątku
TommyLeeJones

Tak, to moja ulubiona scena z Kilera :)

Odpowiedz
Cytat