Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Czesc!

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
250 Wyświetlenia
qbsn23

Czesc!

Do pokera (po przegranych bodajze 3 rollach) wrocilem znowu jakis tydzien temu i tym razem nie ma opcji zeby znowu wtopic :)

Kiedys gralem sng i mtt, ale uznalem ze jednak wole gry stolikowe i zaczalem grac FR na Titanie.
Planuje zaczac prowadzi bloga, ale jakos ciezko mi sie do tego zabrac ;p
Poki co wrzucam troche rozdan do oceny i od NL5 albo wyzej planuje wziasc kilka godzin coachingu od trenerow.

pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
Certh

Witaj qbsn23!

Jestem przekonany, że jesli podejdziesz do sprawy poważnie i z zapałem, to strata czwartego rolla nie będzie możliwa. _thumbsup:

Zachęcam Cię do obejrzenia (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś) produkcji "Step by step", która jest juz chyba absolutną podstawą do udanego rozpoczęcia kariery w grach stolikowych FR:
https://polska.pokerstrategy.com/video/#searchtext=step%20by%20step%20babel&key=all&contenttype=0&gametype=0&tablesize=0&languages=pl,en&levels=basic,bronze,silver,gold,platinum,diamond&lowerlimit=0&upperlimit=100&ob=date&od=desc&page=1&rpp=10

Prowadzenie bloga najlepiej zacząc od... Napisania pierwszego posta, potem już jakoś leci. ;)
Nie ma więc na co czekać - siadaj, pisz, oglądaj filmy, wrzucaj ręce - wyniki przyjdą same!

Pozdrawiam i powodzenia!

Odpowiedz
Cytat