Oj Dysia słuchaj się lepiej tego swojego Mistrza i graj tak jak Ci mówi(nie tak jak gra:D)
No to moze ja jako jedyny nie dam sie oczarowac niebieskookiej Blondi
I Dam Ci mala rade.
Nie podchodz do pokera jako zrodlo latwej kasy !
To nie jest latwa kasa. Wg. mnie poker mozna porownac do zrobienia jakiegos kursu: Nudno sie go robi, ale jak sie go zrobi to ma sie papierek.
Tak samo tutaj: Nauka gry poprzez czytanie o pokerze i analizowaniu swoich bledow jest nudna, ale przynosi efekty.. Tylko musi sie chciec.
Polaczenie ciezkiej pracy i doswiadczenie daja wymierne efekty.
Na pewno przydaje sie odpowiedni charakter, zeby moc grac w pokera. Wtedy jest latwiej, ale nie jest to niezbedne. Ja np. jak zaczynalem bylem hazardzista, nikogo sie nie sluchalem itp. Ale da sie nauczyc pokory i potrzeba czasu, zeby zrozumiec, ze w Poker gramy dla KASY !!
Czesc Dysiu
Te rady doswiadczonych juz weteranów nie sa takie banalne.....nie jest tak trudno szybko wpasc, zlapac pechowe rozdania, zaczac grac nerwowo, i wypstrykac sie z kasy... a wszyscy chyba chca zebys zostala tutaj na dluzej wiec radza Ci szczerze i dobrze
Na pewno tez mozesz powiekszyc swoj bankroll polecajac PokerStrategy znajomym.
Dysia napisała
A i jeszcze jedno. Kobiety mają tzw.szósty zmysł i więcej mogą wyczytać z reakcji innych niż zwykli faceci ;p
uważaj bo trafisz na NIEzwykłych i sie skoncza zarty
kaczuba napisał
Cześć Dysiu![]()
Janosikgdy napisał
I kto tu twierdzi, że kobiety nie mają lepiej w życiu?
Wystarczy być dziewczyna, napisać, że sie grało w rozbieranego pokera i jest już łańcuszek nowych kolegów![]()
A niechby jakiś facet przy powitaniu napisał, że grał w pokera rozbieranego, to z pewnością spotkałby go ostracyzm społeczny, a w skrajnym wypadku ban na forum.
![]()
albo zwykla zazdrosc
Rozbierany Heads Up moze byc bardziej emocjonujacy niz Final Table jakiegos turnieju
Dzięki za rady i troskę :D. Ze mną nie wszystko trzeba brać na poważnie, więc spoko chłopaki ;). Nie zamierzam wszystkiego stracić za jednym razem ;p. Mój guru-opiekun mi na to nawet nie pozwoli :D.
Powodzenia wszystkim i do zobaczenia być może przy którymś stole :*
kaczuba napisał
No Limit Big Stack Strategy Dysia już zapowiedziała![]()
no ładnie, a na którym roomie?
Janosikgdy napisał
kaczuba napisał
No Limit Big Stack Strategy Dysia już zapowiedziała![]()
no ładnie, a na którym roomie?
![]()
przyłączam się do pytania
Eh, jakie ja głupoty piszę, jak siedzę do późna. Widzę na przykładzie własnym, że jak człowiek jest zmęczony to obniża się znacznie percpecja, całe szczęście że błedy odbijaj się w IQ na forum a nie w spadkach BR
Nieźle :). Mój pierwszy turniej (liga PS) i już stół finałowy :DDD. No, ale potem to już szybko przyszło i poszło
Dysia napisał
Macie zdjęcie na moim blogu ;p
Gdzie, co, gdzie jak ? Juz BIEGNE !!@@