Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Cześć!

63 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
6,842 Wyświetlenia

Oj Dysia słuchaj się lepiej tego swojego Mistrza i graj tak jak Ci mówi(nie tak jak gra:D)

hellYeahEnT

No to moze ja jako jedyny nie dam sie oczarowac niebieskookiej Blondi :D I Dam Ci mala rade.

Nie podchodz do pokera jako zrodlo latwej kasy !

To nie jest latwa kasa. Wg. mnie poker mozna porownac do zrobienia jakiegos kursu: Nudno sie go robi, ale jak sie go zrobi to ma sie papierek.

Tak samo tutaj: Nauka gry poprzez czytanie o pokerze i analizowaniu swoich bledow jest nudna, ale przynosi efekty.. Tylko musi sie chciec.

Polaczenie ciezkiej pracy i doswiadczenie daja wymierne efekty.

Na pewno przydaje sie odpowiedni charakter, zeby moc grac w pokera. Wtedy jest latwiej, ale nie jest to niezbedne. Ja np. jak zaczynalem bylem hazardzista, nikogo sie nie sluchalem itp. Ale da sie nauczyc pokory i potrzeba czasu, zeby zrozumiec, ze w Poker gramy dla KASY !! ;)

Czesc Dysiu :)

Te rady doswiadczonych juz weteranów nie sa takie banalne.....nie jest tak trudno szybko wpasc, zlapac pechowe rozdania, zaczac grac nerwowo, i wypstrykac sie z kasy... a wszyscy chyba chca zebys zostala tutaj na dluzej wiec radza Ci szczerze i dobrze :) Na pewno tez mozesz powiekszyc swoj bankroll polecajac PokerStrategy znajomym.

Dysia napisała
A i jeszcze jedno. Kobiety mają tzw.szósty zmysł i więcej mogą wyczytać z reakcji innych niż zwykli faceci ;p

uważaj bo trafisz na NIEzwykłych i sie skoncza zarty :)

kaczuba napisał
Cześć Dysiu :)

Janosikgdy napisał
I kto tu twierdzi, że kobiety nie mają lepiej w życiu?
Wystarczy być dziewczyna, napisać, że sie grało w rozbieranego pokera i jest już łańcuszek nowych kolegów :P

A niechby jakiś facet przy powitaniu napisał, że grał w pokera rozbieranego, to z pewnością spotkałby go ostracyzm społeczny, a w skrajnym wypadku ban na forum. :D

albo zwykla zazdrosc :) Rozbierany Heads Up moze byc bardziej emocjonujacy niz Final Table jakiegos turnieju :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za rady i troskę :D. Ze mną nie wszystko trzeba brać na poważnie, więc spoko chłopaki ;). Nie zamierzam wszystkiego stracić za jednym razem ;p. Mój guru-opiekun mi na to nawet nie pozwoli :D.
Powodzenia wszystkim i do zobaczenia być może przy którymś stole :*

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Mam już brąz :D. I zarobiłam ok 12 dolarów :]

Janosikgdy

hehe
opowiedz jaka odmiane grasz i gdzie :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

czyt.wyżej ;p

Janosikgdy

haha, nie czytuje filipinek;p

kaczuba

No Limit Big Stack Strategy Dysia już zapowiedziała :D

Janosikgdy

kaczuba napisał

no ładnie, a na którym roomie? :D

kaczuba

Janosikgdy napisał

kaczuba napisał

no ładnie, a na którym roomie? :D

przyłączam się do pytania :D

Z pierwszego postu wyraźnie wynika, że na Titanie :)

Janosikgdy

Eh, jakie ja głupoty piszę, jak siedzę do późna. Widzę na przykładzie własnym, że jak człowiek jest zmęczony to obniża się znacznie percpecja, całe szczęście że błedy odbijaj się w IQ na forum a nie w spadkach BR =)

kaczuba

Kajam się również :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nieźle :). Mój pierwszy turniej (liga PS) i już stół finałowy :DDD. No, ale potem to już szybko przyszło i poszło ;)

Olorion

damianpat napisał
Wstaw zdjęcie słoneczko ;)

POOOOKAAAAAAAAAASZ FOPTECZQUEE!!!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Macie zdjęcie na moim blogu ;p

hellYeahEnT

Dysia napisał
Macie zdjęcie na moim blogu ;p

Gdzie, co, gdzie jak ? Juz BIEGNE !!@@ :D ;)

Dys(z)ia grałaś w BW ? Byłaś w ZZZ-etkach ?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie wiem, co to znaczy BW i ZZZ :D