Cześć, mam na imię Ula. W pokera gram ok. roku. Początkowo męczyłam freerolle, później turnieje SnG. Na Poker Strategy chcę dowiedzieć się jak na więcej o graniu cashówek i w tym właśnie kierunku się rozwijać. Witam wszystkich i pozdrawiam!
Czesc Ula... napisalas ze chcesz sie rozwiajac w cashowkach. Na poczatek polecam artykówly, z których dowiesz sie o podstawach NL Holdem oraz filmy muckinfelli "crushing microstakes" mi one bardzo pomogly takze Tobie tez polecam.
Pozdrawiam
Napisane przez AutystycznyAndrzej
[Treść edytowana]//
- Urbi
[treść edytowana] - spam // imfar
To [treść edytowana] żegnam!
Cześć Ula,
witam kolejną przedstawicielkę płci pięknej na naszym forum. Nasza pani Adminka Kasia na pewno się ucieszy
Masz zamiar grać a gry cashowe. Nie chcę popełnić jakiegoś błędu proponując Ci nieodpowiednie materiały, dlatego napisz nam, na jakiej odmianie chcesz się skoncentrować: fixed-limit, no limit BSS lub SSS. Może to głupie pytanie, ale ostatnio mamy wielu nowych graczy, którzy wybierają fixed-limit, a być może Ty również do nich należysz i chcesz oderwać się całkowicie od świata SnG.
Jeżeli będziesz miała pytania, to pisz śmiało, a my na pewno znajdziemy na nie odpowiedź.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Mam zamiar skupić się na no-limit bss, przeczytałam już artykuły z basica i brązu na ten temat i oglądnęłam trochę filmików muckinfelli "crushing microstakes" - bardzo fajnie ogarnięty temat nawiasem mówiąc. Ale polecaj, polecaj bo wiedzy pokerowej nigdy za dużo:)
To zobacz filmy nagrane przez rusher88: Teoria microlimits. Czasami nauka z filmów może być ciekawsza, niż czytanie artykułów.
Na twoim miejscu zarezerwowałbym sobie w tygodniu czas na dwa treningi prowadzone przez tego samego trenera: Zjedz rybkę oraz Show me your hand.
Mam nadzieję, że skorzystasz.