Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Cześć

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
783 Wyświetlenia
perla77

Cześć, mam na imię Ula. W pokera gram ok. roku. Początkowo męczyłam freerolle, później turnieje SnG. Na Poker Strategy chcę dowiedzieć się jak na więcej o graniu cashówek i w tym właśnie kierunku się rozwijać. Witam wszystkich i pozdrawiam!

9 odpowiedzi
lucekfaker

Czesc Ula... napisalas ze chcesz sie rozwiajac w cashowkach. Na poczatek polecam artykówly, z których dowiesz sie o podstawach NL Holdem oraz filmy muckinfelli "crushing microstakes" mi one bardzo pomogly takze Tobie tez polecam.
Pozdrawiam

AutystycznyAndrzej

[Treść edytowana]
// :facepalm: - Urbi

AutystycznyAndrzej

[treść edytowana] - spam // imfar

AutystycznyAndrzej

Napisane przez AutystycznyAndrzej
[Treść edytowana]

// :facepalm: - Urbi

[treść edytowana] - spam // imfar

To [treść edytowana] żegnam!

Andrzej dzisiaj szaleje :f_biggrin: ale nie ma co się dziwić jest Sobota _thumbsup:

Cześć Ula,

witam kolejną przedstawicielkę płci pięknej na naszym forum. Nasza pani Adminka Kasia na pewno się ucieszy :)

Masz zamiar grać a gry cashowe. Nie chcę popełnić jakiegoś błędu proponując Ci nieodpowiednie materiały, dlatego napisz nam, na jakiej odmianie chcesz się skoncentrować: fixed-limit, no limit BSS lub SSS. Może to głupie pytanie, ale ostatnio mamy wielu nowych graczy, którzy wybierają fixed-limit, a być może Ty również do nich należysz i chcesz oderwać się całkowicie od świata SnG.

Jeżeli będziesz miała pytania, to pisz śmiało, a my na pewno znajdziemy na nie odpowiedź.

Pozdrawiam,
dohpaZ

perla77 Autor wątku
perla77

Mam zamiar skupić się na no-limit bss, przeczytałam już artykuły z basica i brązu na ten temat i oglądnęłam trochę filmików muckinfelli "crushing microstakes" - bardzo fajnie ogarnięty temat nawiasem mówiąc. Ale polecaj, polecaj bo wiedzy pokerowej nigdy za dużo:)

To zobacz filmy nagrane przez rusher88: Teoria microlimits. Czasami nauka z filmów może być ciekawsza, niż czytanie artykułów.

Na twoim miejscu zarezerwowałbym sobie w tygodniu czas na dwa treningi prowadzone przez tego samego trenera: Zjedz rybkę oraz Show me your hand.

Mam nadzieję, że skorzystasz.

perla77 Autor wątku
perla77

Oczywiście skorzystam :) Dzięki za pomoc