Witam wszystkich wielbicieli pokera
Mam na imię Irek
Z pokerem mam styczność już od... ponad 2 lat. Grę w pokera zacząłem na Expekt Poker gdzie miałem mniejsze sukcesy pokerowe na swoim koncie mianowicie wygrałem prawie 2 000$ w turnieju zajmując 3 miejsce z czego gra mi zajęła ponad 7 godzin i odpadłem z turnieju z parą asów na ręce a że były już bardzo duże kwoty gry w ciemno zagrałem za 1/2 posiadanych żetonów i jeden gracz mnie sprawdził z królem i jopkiem a na flopie doszły karty As Damka i bodajże ósemka już dokładnie nie pamiętam bo ona była mało ważna w końcu miałem już trójkę asów i byłem pewny wygranej więc zagrałem za wszystko. Zostałem sprawdzony i na Riverze doszła dziesiątka a na Turnie dwójka i przegrałem
Moja trójka asów na strita - no i niestety odpadłem na 3 miejscu
Grywam też na BetClic Poker ale tam takich sukcesów jeszcze nie odnotowałem jak na Expekt Poker największa moja jednorazowa wygrana sięgała około 330 euro.
Dnia 29 maja 2010 (czwartek) znalazłem stronkę która bardzo mi się spodobała a mianowicie pokerstrategy.com gdzie się zarejestrowałem zdałem banalnie prosty quiz (zdałem bez przeczytania artykułów które dopiero potem przejrzałem) i zarejestrowałem się w piątek na Poker Stars (musiałem przejrzeć poker roomy które są tak licznie dostępne) by tam został wpłacony mój bonus 50$ Pieniążki wpłyneły mi w poniedziałek pod wieczór od tamtej pory do teraz wypracowałem 194,45 FPP i mój stan konta wynosi 110,31$
Grywam przy stołach Sit & Go $1,10 NL Hold'em [Turbo Double or Nothing] i troche w Badugi $0,25/$0,5 ale jeszcze troche i się przesiądę na stoły Sit & Go $5,20 NL Hold'em [Turbo Double or Nothing]
Życzcie mi powodzenia
Pozdrawiam