Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

czerwony jaś

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
600 Wyświetlenia

Witam Witam ! Jestem Red John. Kto ogląda mentaliste wie oco chodzi. Jestem anonimowym seryjnym niszczycielem fishy. Gram w pokera już długo. Grałem kiedyś cash, ale ostatnio grywałem sity głównie turbo. Zarobiłem troche kwitu na 180tkach turbo ale wypłaciłem bo miałem swoje potrzeby. Teraz od początku buduje rola i robię to na cashu bo wpłaciłem 50 $ i z sitami to cięzko z takim bankrolem. Pozdro

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
czerstwyjan

Witamy ale nie podoba mi się Twój nick bo co dwóch jasi to nie jeden!

Odpowiedz
Cytat
galer

Cześć REDJOHNmentalist! :)

A mi się bardzo podoba, bo choć nie oglądam "Mentalisty", to jednak

Spoiler

czerwony Jaś zawsze spoko _p:

i dlatego witam Cię na forum w imieniu swoim i załogi PokerStrategy.com

Skoro grałeś już wcześniej w pokera i robiłeś "kwit", to znaczy, że nie trzeba wprowadzać Cię w podstawowe karciane tajniki.
Jednak nawet zawodowy niszczyciel fishy potrzebuje nauki i materiałów dydaktycznych. Napisz mi tutaj dokładnie co grywasz, jakie stoliki itp. a podsuniemy Ci najlepsze produkcje stosowne do Twojego statusu.

Do tego zachęcam Cię do pozwiedzania forum, bo to przez lata urosło do imponujących rozmiarów. Działy oceny rąk, świetne blogi, luźne pogawędki i poważne dyskusje o strategiach. To wszystko podlane jeszcze wesołą społecznością, która cyklicznie spotyka się na "podlewanych" zlotach ( ;) ) sprawi, że na pewno nie będziesz żałować czasu, który spędzisz z nami.

Czekam na odpowiedź i mam nadzieję, że przeczytamy Cię szybko na forum, również w innych, ciekawych tematach.

Trzymaj się! :fdrink

Odpowiedz
Cytat
czerstwyjan

Jaś wędrowniczek zawsze spoko, ale jak już to :spade:+

Odpowiedz
Cytat