Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Było miło :)

17 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,107 Wyświetlenia
Strimer

Było miło, ale się skończyło :) Nie wykluczam że jeszcze kiedyś tutaj wrócę. Dzięki Poker Strategy poznałem fajnych ludzi i wzbogaciłem się o jakieś 15 tys zł w czasie 4 miesięcy. Niestety fakt zakupu samochodu oraz inne wydatki zredukowały mój bankrool do marnych 100 $ :) Chcąc się szybko odbić chociażby do tych 500 $ straciłem wszystko w grze HU 2$/4$. Na dzień dzisiejszy rezygnuję z pokera z powodu braku budżetu do kontynuowania gry na stawkach minimum NL25/MTT BI 5 $ FREEZOUT. Pozdrawiam wszystkich członków Poker Strategy (szczególnie Koszalinian) i życzę samych sukcesów :)

P.S. Jeśli w Koszalinie i okolicach będziecie coś organizować to oczywiście informować mnie ! :) Zawsze te parę złotych na dobrą zabawę się znajdzie :)

16 odpowiedzi
SamRadziwill

Nie no, nie żartuj... 15k w 4 miesiące i chcesz rezygnować? To musisz mieć świetną i bardzo dochodową pracę :f_tongue:

Rozumiem wypłatę, ale przecież żadnym problemem nie powinno być dla Ciebie rozpoczęcie od zera (tzn. od wpłaty powiedzmy 100$, myślę, że dasz radę wysupłać taką kwotę ;)). W 2-3 miesiące dojdziesz do miejsca, w którym byłeś przed wypłatą :f_cool:

Pozdrawiam i życzę powodzenia, bez względu na to, jaką decyzję w końcu podejmiesz :)

Jaka fura? :D

Strimer Autor wątku
Strimer

Honda 1.5 KAT 1995r. Hatchback z obniżanym podwoziem.

Jeszcze nie mam żadnej pracy :) Jestem na etapie poszukiwań i myślę że nigdzie nie zarobię więcej, ale też nie mam pieniędzy żeby ryzykować i wpłacić na pokera. Bo niekoniecznie kolejny miesiąc gry musiałby być upswingiem, a za coś jeść muszę :)

Szkoda ,że przestajesz grać ;/ No ale powodzenia, cokolwiek zamierzasz teraz robić !

To musi byc prowokacja, nie wierze ze ktoś mógł podjąc taką decyzję.

Zrezygnować z "biznesu" który mógł przynosić co miesiąc grubą kasę na rzecz samochodu na który będziesz wydawał kasę i który tak napradę nie sądzę ze był ci konieczny do przezycia, ale to oczywiście twój wybór :)

AltairZiom

Żart ? xD

murkins

ot i zaszalał honda z 95 roku :O poczekałbyś pół roku dłużej i byś kupił furę 2 razy lepszą w twój bankrol by tego nawet nie odczuł _cool: chyba najgłupsza rzecz jaką można zrobić to wydać 99% kasy na jedną rzecz i co za tym idzie nie mieć kasy którą można pomnażać

Macias09

Powodzenia zycze z fura z 95 roku, w jakim stanie by nie byla to jednak jest to juz 15latek i na bank bedzie wymagala dodatkowego wkladu finansowego, jak nie odrazu to nie minie miesiac i cos juz bedzie trzeba naprawiac. To twoja sprawa oczywiscie, ale to jest mega durna decyzja.

Tez mysle ze to prowokacja, bo skoro jestes na tyle inteligentny aby byc wygrywajacym graczem i stuknac 15k w 4 miechy to nie wierze, ze mogles podjac taka decyzje.

Strimer Autor wątku
Strimer

Żadna prowokacja...

Właśnie dlatego że wymagała dodatkowego wkładu finansowego musiałem wypłacić pieniądze. Zrobiłem cały wydech bo nie miała katalizatora i podwozie bo wahacze już wołały o pomstę do Boga.

Oczywiście, przyznaję, że nie przemyślałem wydatków i dlatego stałem się bankrutem, ale jako świeżo upieczony kierowca, marzyłem o swoim autku i to zaważyło tym bardziej że kupiłem je po okazyjnej cenie.

Chętnie zarobie u kogoś te 100 $ (bankrool na SnG za 2 $), które tak idiotycznie przegrałem w HU. Macie jakieś pomysły ? :)

Bo wątpię żeby ktoś był w stanie mi tyle pożyczyć na wieczne oddanie :P... no może nie wieczne ale 3 miesięczne na pewno.

BTW może to i dobrze że aktualnie nie gram bo mam sesję i siedziałbym tylko na stolikach zamiast się uczyć heh :P

Pozdrawiam.

P.S. Na koszulkę diamenta z Poker Strategy i tak czekam :P Będzie pamiątka :)

kNoq001

Strimer, sa takze inne strony oferujace kase ;] wiec nikt Ci nie musi pozyczac ;]

GL!

Strimer Autor wątku
Strimer

Wolę grać tu :)

A pozatym mam już konta na wszystkich popularnych poker roomach więc ciężko byłoby z uzyskaniem takiego bonusu nie łamiąc regulaminów :P A tego nie chce.

Maksiu78

Strimer napisał
Wolę grać tu :)

A pozatym mam już konta na wszystkich popularnych poker roomach więc ciężko byłoby z uzyskaniem takiego bonusu nie łamiąc regulaminów :P A tego nie chce.

...A TAF? :D

W tamtym roku,za to co ugrałem u booka, kupiłem sobie Vectre :f_love: i teraz sobie do Niej dokładam pieniążki (skarbonka bez dna).
Do pokerka na pewno wrocisz.

Szerokości :f_thumbsup:

Strimer Autor wątku
Strimer

Na TAFie już raz wypłaciłem 60 $, oraz aktualnie mam 25 $, w tym miesiącu zabrakło 2 miejsc do Jackpota (50 $) tj. TOP 10 Polski. Jakie to ironiczne :P Jestem TOP 12 Maja a nie mam na grę haha :) Ogólnie zwerbowałem już z 7 osób na Poker Strategy.

A ja Cię w sumie rozumiem, bo sam mam zamiar wypłacić zdecydowanie ponad 50% rolla na 1 rzecz. Też rozkminiam jakby było najlepiej, aby nadal móc grać jak najwyżej.

P.S. to weź sobie bonusik na jakieś ActionPoker or smth :D

Strimer Autor wątku
Strimer

Gdybym mógł to bym wziął :P