Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Bry

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,113 Wyświetlenia
Qsypal

Dzień Dobry

Nazywam się Michał i anonimowym pokerzystą jestem odkąd pamiętam...

A tak poważnie grałem kilka lat dla zabawy na play money, uzbierało się tego koło 1kk rozdań, a jako że od czasu rozpoczęcia tejże zabawy dopadła mnie pełnoletność, postanowiłem spróbować swych sił na RL cash. Póki co uczestniczę w treningach, czytam artykuły, przeglądam forum... zobaczymy co z tego wyniknie.

Pozdrawiam Wszystkich

Qsy

P.S. Jakby się jakiś zlocik, turniej czy cosik innego w okolicach Poznania odbywało, będę wdzięczny za info :>

7 odpowiedzi
MoroP

Qsypal napisał
Póki co uczestniczę w treningach, czytam artykuły, przeglądam forum... zobaczymy co z tego wyniknie.
:>

Witamy, jesteś na dobrej drodze do zostania wygrywającym graczem :)

Riverneed

Cześć! :) Jeśli szukasz pokerzystów z Poznania, możesz założyć temat w dziale Users meet users. Do zobaczenia przy stolikach!

Mooris

bry bry :) Witamy i zachęcamy do umieszczania wypowiedzi na naszym forum :)

bolek147

no i co z niego wyroslo :D

Dinopo

Bolek archeologia to twoja praca czy tylko hobby?
Na prawde musisz sie nudzic w domqu ;)

YogasPL

Siema Qsypal! Jako ze nie wiesz od czego zaczac polecam ci micro stawki najlepiej 0,01/0,02 abys mogl podbudowac swoj kapital startowy. Po 2 nie bede ci spominal jakie przywileje daje ci wyzszy status poniewaz juz posiaasz Black Membera ale pamietaj im wiecej grasz tym wiecej sie uczysz a to jest bardzo wazne. Pozatym moderatorzy sa profesjonalistami w dzialaniach typu ctrl+v wiec cos pod tym postem jeszcze przeczytasz. :f_thumbsup: