Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bry!

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
461 Wyświetlenia
Piecorro

Witajcie wszyscy, tak patrząc na moją datę rejestracji trochę dziwnie to wygląda, ale tam :D
Wtedy były początki z pokerem, coś a'la wpłacę 10$ i grając 1 stół zajdę na pewno wysoko. Nawet nie wiem po co się rejestrowałem :] Po kilku zjazdach do 0 (i w międzyczasie 7 miejsce w jakimś turnieju, +155$, teraz przypominając sobie tamte rozdania chcę sobie w łeb strzelić) zrobiłem sobie przerwę od online... długą przerwę. A że osoba z którą zaczynałem pokerowanie wzięła się w tym czasie poważniej za grę, to dostałem mobilizacji... trochę lektur, trochę rozdań, trochę myślenia... 3 stoły, autorebuy do 2$ na NL2 (tak, grałem bez :D) trial na PT4... i z 20$ wpłaconych zrobiło się 100$, 6 stołów, kupiony PT4 i mocna mobilizacja do gry i nauki, coolowana trochę przez studia i ogólne hejty typu "Uzależniony hazardzista, za niedługo mnie sprzeda pewnie" od dziewczyny. W przyszłości dojdzie pewnie jakiś blog, a powrót do konta wziął się ze scashowanej pierwszej satki za FPPki, do następnej wymiany T$ już nie będę męczył kolegi :D Żeby nie było za pięknie... mieszkam w Sosnowcu :D Nick taki sam jak na Pokerstars, pozdrawiam i powodzenia wszystkim!

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
smoku

Cześć Piecorro.

Fajnie, że zdecydowałeś się przywitać :) Zawsze lepiej późno niż wcale, chociaż były przypadki, że ludzie odzywali się po dłuższym czasie ;)

Początki widzę podobne jak u większości graczy. Jaką odmianę grasz?

Polecam założyć konto na jednym z naszych partnerskich poker roomów, wtedy będziesz mógł zdobywać StrategyPoints, które przekładają się na wyższe statusy dające szeroki dostęp do naszej oferty szkoleniowej: artykułów, filmów czy treningów na żywo. Na pewno pomoże to w rozwoju pokerowym.

Warto pamiętać, że od statusu srebrnego można dodawać ręce do profesjonalnej oceny przez naszych sędziów, co jest jedną z najefektywniejszych form nauki.

Jeśli chcesz założyć bloga, to wyższy status niż basic też jest nieodzowny.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania, wątpliwości, to śmiało pisz. Jesteśmy od tego, aby pomóc :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Smoku już wszystko pięknie Ci wyjaśnił :truestory:

Ja ze swojej strony napiszę tylko...

BRY! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Piecorro Autor wątku
Piecorro

Gram Holdema, 6maxy NL, w sumie lubię turnieje, ale jakoś łatwiej jest mi grać stoły, czasami zdarza mi się rzucić sesję po 15 minutach z tiltem, w turkach byłoby ciężko :D Gram na Pokerstars... i niezbyt pasuje mi się stamtąd ruszać, ale pewnie nie ma możliwości jakoś powiązać teraz kont? Drugie konto na PS też odpada chyba... czyli zostaje mi basic forever albo zmiana roomu? :rage:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Niestety nie można powiązać już istniejącego konta z PokerStrategy.com. Regulamin PokerStars też nie pozwala na założenie kolejnego konta :(

Warto jednak postarać się o wyższy status na PokerStrategy.com. Jest kilka możliwych rozwiązań.

1. Założenia konta na innym partnerskim poker roomie. Jako basic posiadasz ofertę darmowej gotówki. Warto z niej skorzystać, bo oprócz pieniędzy otrzymasz na stałe brązowy status. Gdy go zdobędziesz to bardzo szybko można zdobyć srebro/złoto.

2. Jeśli jednak nie chcesz opuszczać PokerStars to status możesz kupić:

-> PokerStrategy.com - kup status

3. Na PokerStrategy.com organizujemy różnego rodzaju promocje. Czasem można wygrać bilety na turnieje live, gotówkę, upominki od PokerStrategy.com oraz wyższy status. Jednak promocje te skierowane są do użytkowników, którzy posiadają co najmniej brązowy status.

Gdybyś miał jakieś pytania to daj znać.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
draco09

Witamy, powodzenia na stołach :-)

Odpowiedz
Cytat