Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bry :)

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
919 Wyświetlenia
HELLutek

Czesc, mam na imie Szymon, w przerwach od pokera studiuje informatyke na 3cim roku na polibudzie gdanskiej.
Moja przygoda z texas holdem zaczela sie na poczatku tych wakacji. Odprezajac sie po sesji ogladalem pozno w nocy family guy'a na jakiejs stronce i po lewej stronie migal mi banner PS. Migal, migal az sie skusilem, a rzadko zdarza mi sie klikac w jakies bannery reklamowe, ale cos wczesniej juz wiedzialem o PS, z racji ze jest/bylo sponsorem druzyny multigamingowej. Od razu zabralem sie za czytanie artykulow, by jak najszybciej dotrzec do testu. 2 godzinki i test zaliczony, wybralem platforme i czekam na przelew... byl juz wczesny ranek i zmeczenie dawalo o sobie znac, wiec pomyslalem ze cos przeoczylem, czegos niedoczytalem - bo pieniedzy na koncie nie bylo widac. Bylem strasznie nakrecony na gre wiec szybko przelalem kase z konta bankowego i zagralem SnG za dolka :)
Blefowalem co nie miara i o dziwo wygralem turniej :) Pomyslalem, ze to proste i zabralem sie za kolejne turnieje... ze zdecydowanie gorszymi rezultatami :) Gralem jak fish przez jakies 2 miesiace, ale nie musialem doplacac do interesu. Probowalem SnG i NL cashowe stoly, ale niekonwencjonalna gra przeciwnikow :D i moja mania "on blefuje" nie dawala dobrych wynikow. Mialem kapital na partypoker i fulltilcie. Zaczalem grac FL cash na party i malymi kroczkami szedlem do przodu. Kumpel z ktorym mieszkam rzucil haslem, ze idzie stracic koncowke kasy na 1 pokerroomie... pomyslalem ze jak zaczelo mi niezle isc na partypoker to zaszaleje na fulltilcie... No i sie zaczelo :D wygralem shootout'a 27 osobowego... potem zgarnalem 2 ladne wygrane w MTT bankroll mi sie ladnie przemnozyl i postanowilem sie zabrac za stabilny przyrost kasiory, a nie oparte w sporej mierze na farcie wysokie miejsca w MTT. Zabralem sie za SnG za 5,5$ - duzo ostrozniej niz zaleca BM. Z racji ze nie szlo mi zle, postanowilem przerzucic sie na SnG 11$ i tutaj gram obecnie, przerywajac od czasu do czasu sielanke jakims MMT, w ktorych uwielbiam odpadac po 3h gry przez badbeat :)

Wkrecilem sie strasznie :D
Jestem w trakcie wyplacania czesci kasy(nie przekonam paru osob, ze zarabiam na grze w pokera, dopoki nie pokaze im przelewu na konto ;P), tylko te autoryzacje kont zajmuja sporo czasu... troche zainwestowalem w ksiazki, ktorych oczekuja przed gwiazdka, a za reszte wyplaty kupie rodzinie cos fajnego pod choinke ;)

Pozdrawiam i zycze sukcesow w loterii :D

5 odpowiedzi
szok38

Witaj!Powodzenia.

Walderam

Witaj serdecznie.

Cieszę się niezmiernie, że zdecydowałeś się napisać kilka zdań o sobie i o Twojej grze.

Zapraszam na dzisiejszy trening MTT, atmosfera bardzo przyjemna no i Sunday Million - klasyka MTT :)

Pozdrawiam i życzę wielu sukcesów w grze :)

damianpat

Witam ;)!

merdoc

Zycze dalszych sukcesów ;))

Riverneed

Z uwagi na Twoje imię chyba już wiem, którego admina będziesz faworytem :D Pozdrawiam ;)