Witam wybieram się na wakacje za granicę i pytałem support Unibet czy mogę grać w tym damym kraju .Otrzymałem wiadomość że kategorycznie nie .Mogę grać tylko w kraju gdzie zarejestrowalem konto a u życie VPN równa się zablokowanie konta.Moje pytanie brzmi .Czy używanie VPN jest łatwe do wykrycia?Czy mogę waszym zdaniem grać i nie dostać bana?Sprawdzenie mnie jest łatwe do wykrycia?
Ciesz się wakacjami a na pokera czas zawsze się znajdzie
. A vpna łatwo wykryją i narobisz sobie tylko problemów.
Osobiście grałem na Unibet przez przeglądarkę z odpalonym vpnem i problemów nie było, ale nie namawiam / nie polecam.
Kurde ale to jest chore jadę to kraju gdzie nie ma żadnych rygorów jeśli chodzi o pokera ,tylko platforma ma jakieś ale...Nie chce stracić konta zjednej strony ale z kolejnej pograłbym🥲
Ale tak jak pisałem, grałem przez Chrome z odpaloną wtyczką Urban VPN, nie pobierałem klienta. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie
Tak, jest banalnie łatwe do wykrycia. Adresacje IP z których popularni dostawcy VPN korzystają są znane. Łącząc się przez VPN pokerroom rozpozna VPN po adresie IP z które się połączysz.
Napisane przez Dembol87
Witam wybieram się na wakacje za granicę i pytałem support Unibet czy mogę grać w tym damym kraju .Otrzymałem wiadomość że kategorycznie nie .Mogę grać tylko w kraju gdzie zarejestrowalem konto a u życie VPN równa się zablokowanie konta.Moje pytanie brzmi .Czy używanie VPN jest łatwe do wykrycia?Czy mogę waszym zdaniem grać i nie dostać bana?Sprawdzenie mnie jest łatwe do wykrycia?
Ja bym spytal raz jeszcze bo to jakis bullshit, live chaty pracuja niedouczeni konsultanci. Idz napisz na unibet community to Ci ktorys z pracownikow wyzszego szczebla odpowie. O ile w kraju do ktorego jedziesz unibet jest legalny, to mozesz bedac tam normalnie grac. Robilem tak wielokrotnie i nie bylo zadnego problemu.
Ogólnie pytałem się na czacie i wysłałem emiala z zapytaniem i ta sama odpowiedź ale spróbuję jak mówisz na community zapytac bo to dziwne . Lecę to Tajlandi na miesiąc lub dłużej i zależy mi żeby czasem sobie pyknac w pokerka.Dzieki
Okay tajlandia moze byc problematyczna pewnie
ale nie zaszkodzi spytac na community
Na PokerStars i GG nie trzeba takich kombinacji w Polsce supremin. Można normalnie grać z Polski z niemieckim kontem. Tylko nadal jest limit 4 stołów i ten nieszczęsny podatek od wygranej na GG.
Napisane przez Dembol87
A na starsach bez vpna mogę normalnie grać w Tajlandii?Jak myślicie?
Sprawdzałeś na stronie starsów?
Napisane przez Janosikgdy
Napisane przez Dembol87
A na starsach bez vpna mogę normalnie grać w Tajlandii?Jak myślicie?Sprawdzałeś na stronie starsów?
przecież grają z Tajlandii i tajska flaga się wyświetla tak wiec na pewno bez VPN