Przejdź do forum
Unibet-Pytania

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Unibet-Pytania

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
672 Wyświetlenia
DarksMen

Witam, mam pare pytań na temat Unibetu:
1. Ile wynosi Najwyższy Bonus Lojalnościowy? (czy to chodzi o rackeback)
2. Do osób które tam grają- W jakich godzinach najlepiej grac (chodzi mi o liczbę graczy)
3. Jaki jest poziom na micro i czy jest duży ruch w grach Heads-up zarówno cash jak i SNG.

3 odpowiedzi

Napisane przez DarksMen
Witam, mam pare pytań na temat Unibetu:
1. Ile wynosi Najwyższy Bonus Lojalnościowy? (czy to chodzi o rackeback)
2. Do osób które tam grają- W jakich godzinach najlepiej grac (chodzi mi o liczbę graczy)
3. Jaki jest poziom na micro i czy jest duży ruch w grach Heads-up zarówno cash jak i SNG.

1. Na pierwsze pytanie niestety nie jestem w stanie Ci dokładnie odpowiedzieć, ale jak na moje to dosyć dużo.
2. Wiadomo - tak jak na większości serwerów, najlepiej grać wieczorem, koło 22 wtedy jest zdecydowanie najwięcej stołów, mimo wszystko ja preferuje grę rano - w 3 pkt wyjaśnię dlaczego.
3. Poziom na mikro - zależy, czy szukasz donków, czy olewasz i grasz na regów - ja zauważyłem, że z samego rana na stole mam max 1-2 regów, reszta to calling stationy _biggrin:, wieczorem to już różnie bywa - donki są - ale regów też przybywa, a jak wiadomo, akcje z nimi na boardzie bywają męczące i często też minusowe dla naszego bankrolla :rage:.
SNG nie gram, a na HU jest trochę osób.

avril1991

Witam!

Pod nazwą Najwyższy Bonus Lojalnościowy kryje się rakeback, jednak w związku z polityką sieci, nie możemy podać konkretnych liczb.

Pozdrawiam

DarksMen Autor wątku
DarksMen

Ok, to dzięki wam za pomoc.