Przejdź do forum
Unibet nie działa

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Unibet nie działa

74 Posty
30 Użytkownicy
11 Reakcje
15.8 K Wyświetlenia
ziomal39
Oldschool Grinder

Mi przez vpn odpala ale co kilka min połączenie urywa

Odpowiedz
Cytat
yellowsock
Oldschool Grinder

Mi z Polski normalnie działa. Wczoraj i dzisiaj. Tylko wczoraj za pierwszym dostałem ten błąd z lokalizacją. Zaskoczyło za drugą próbą. Dzisiaj od razu.

Odpowiedz
Cytat

Mieli atak DDos i albo dziś znowu mają albo nie mogą się jeszcze pozbierać, bo są chwile że działa, a potem znowu lipa

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

sorry przez italie wchodzem pozniej wylaczam i hula

Odpowiedz
Cytat
PUSH88
PokerStrategist

Siemanko,

Rozumiem, że wszyscy mają ten sam problem, komunikat: Unable to identify your location. Access decilined.?
Trzy razy już instalowałem na nowo po rozmowach z czatem i od czwartku cały czas lipa. Unibet miał już wcześniej takie sytuacje?

Odpowiedz
Cytat
PUSH88
PokerStrategist

Siemanko,

Rozumiem, że wszyscy mają ten sam problem, komunikat: Unable to identify your location. Access decilined.?
Trzy razy już instalowałem na nowo po rozmowach z czatem i od czwartku cały czas lipa. Unibet miał już wcześniej takie sytuacje?

Odpowiedz
Cytat

Cały czas walczą z atakami, od piątku mieli do dziś problem, że bywały kłopoty z logowaniem. Na unibetcommunity informują na bieżąco.

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

no jest gruba lipa ja ogolnie wszedlem przez vpn italy i jak wszedlem wylaczylem i gram noramlnie

Odpowiedz
Cytat

Tak naprawdę to nie ma znaczenia czy przez VPN wchodzisz czy nie, jak się wstrzelisz to potem nie ma problemu z grą. Ja czasem to po kilka prób musiałem mieć żeby złapało. Najgorzej było w piątek i wczoraj. Dziś to i tak nie ma tragedi jeszcze.

Odpowiedz
Cytat
Mateusz9316
PokerStrategist

i co kurwa w koncu bo juz mnei to denerwuje

Odpowiedz
Cytat
adrian5668
Legacy Member

I lipa nadal nie działa. A jak u was?

Odpowiedz
Cytat
adrian5668
Legacy Member

Działa u ciebie?

Odpowiedz
Cytat
PUSH88
PokerStrategist

U mnie dalej to samo: ,,Unable to identify your location. Access declined. Retry?''. Od czwartku nie pomaga instalacja na nowo+restart routera. Kumplowi z miasta obok działa.

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

z ciekawości odpaliłem Unibet czytając to forum bo normalnie tam nie gram i ostatnio chyba ze 4 miesiące temu odpalałem. Pokazało że werscja nieaktualna ściągneło nową i odpaliło klienta bez problemów. Mam wrażenie , że Unibet poprostu wkurzył się na tych co używają VPN bo to zabronione na kazdym roomie i najzwyczajniej zablokował dostęp

Odpowiedz
Cytat
PUSH88
PokerStrategist

nigdy nie używałem VPN, nawet od czwartku nie podejmowałem żadnych prób

Odpowiedz
Cytat
pzareba
PokerStrategist

Napisane przez PUSH88
nigdy nie używałem VPN, nawet od czwartku nie podejmowałem żadnych prób

może sprawdż swój antywirus lub firewall czy coś w tym stylu bo ten błąd oznacza, że nie widzą Twojej lokalizacji a więc "coś" na Twoim kompie blokuje do niej dostęp

Odpowiedz
Cytat
adrian5668
Legacy Member

Kacapy zhakowali unibet i jest problem

Odpowiedz
Cytat
adrian5668
Legacy Member

Jakie poker roomy mozecie polecic?

Odpowiedz
Cytat
adrian5668
Legacy Member

Olac ten zjebany unibet doczego to doszlo zeby jakis rusek zajebal soft mulem i pierdola sie z tym dwa tygodnie co oni za informatyków maja ze nie mogą sobie poradzic trzeba kase wyplacic jak najszybciej z unibet bo jeszcze to zhakuja

Odpowiedz
Cytat
yellowsock
Oldschool Grinder

Znowu zesrao się?

Odpowiedz
Cytat