Przejdź do forum
Unibet, bonus i pkt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Unibet, bonus i pkty...

36 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
4,282 Wyświetlenia

Napisane przez arkadiusz1986
czy ktos dostal juz dzis rakeback z unibetu?

Ja dostałem jakiś "Personal Bonus 2010-01-06 25.0 "
RB powinien być dużo wyższy, więc się pytam wtf?

DaivDave
Elite Grinder

Napisane przez CronTheFish

Napisane przez arkadiusz1986
czy ktos dostal juz dzis rakeback z unibetu?

Ja dostałem jakiś "Personal Bonus 2010-01-06 25.0 "
RB powinien być dużo wyższy, więc się pytam wtf?

Personal Bonus to bonus, który dostałeś od Unibetu. Zdarza się, że nie są nigdzie widoczne, a informacje na jego temat dostałeś być może na maila.

Rakeback będzie opisany jako Opłata Affiliate, też jeszcze nie dostałem.

godzina 1 07.01 a RB jak nie było tak nie ma :/

No trochę długo nie ma ;]

nareszcie jest
niestety nie dostalem ani emaila
ani nie jest zaznaczone w bonus ile tego dostałem

oczywiscie wiem mniej wiecej ale dokladnej kwoty nie znam

RB sprawdzasz w: MY PAGE > BONUS > Opłaty pieniężne (w sofcie unibetu).

arianik Autor wątku
arianik
Oldschool Grinder

a wiecie może za jaki dokładnie okres jest RB na Unibecie?

eSGe
Elite Grinder

Napisane przez Laforet
zakladajac konto na unibecie przez ps nie masz first bonus depo, jedynie rackeback 30% wyplacany co miesiac.

Napisane przez arianik
a wiecie może za jaki dokładnie okres jest RB na Unibecie?

pierwszy - ostatni w miesiacu

DeeJay90
Oldschool Grinder

Wie ktoś może po jakim czasie przelwają kasę na konto po wyeliminowaniu Michała albo ani Wiśniewskiej w Blefie Wisni;)?

mastersnakey
PokerStrategist

podłącze się do tematu.

Jaki jest rake na Unibecie? 1 VIP point to ile wpłaconego rake?

arianik Autor wątku
arianik
Oldschool Grinder

nie jest to takie proste.. bo np na 0.1/0.2 fl nie udało mi się przez godzinę ani jednego punktu nabić:)

”Raked hand” W rozdaniu rozegranym na pieniądze gdzie co najmniej 25 centów pochodzi z puli, a na stole pojawia się flop.
• Od 0,05 $ do 0,10 $ i od 0,50 $ do 1 $: 0,5 punktu VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze
• Od 1 $ do 2 $ i od 4 $ do 8 $: 1 punkt VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze
• od 5 $ do 10 $ i więcej: 1,5 punktu VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze
• Od €0.05-€0.10 do €0.50-€1.00 0.5 VIP punktu VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze *
• Od €1.00-$2.00 do €4.00-$8.00: 1 punkt VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze *
• Stoły €5.00-€10.00 I więcej 1.5 VIP za każde rozdanie rozegrane na pieniądze *

A swoją drogą.. jako, że jesteśmy w Unibecie poprzez pokerstrategy to nie przysługują nam poziomy VIP!!!!!!!!!!

czyli nie podwajają, potrajają czy tam ilośkrotnie nie zwiększają liczby zdobytych punktów....:(

Ps się nie postarał:(

DaivDave
Elite Grinder

Napisane przez mastersnakey
podłącze się do tematu.

Jaki jest rake na Unibecie? 1 VIP point to ile wpłaconego rake?

Z tego co ostatnio sprawdzałem VIP/rake nie jest liniowe, więc trudno określić. Najlepiej sprawdź w HEMie ile rake nabiłeś albo sprawdź ile zarobiłeś SP, łatwo można to wyliczyć.

Napisane przez arianik
A swoją drogą.. jako, że jesteśmy w Unibecie poprzez pokerstrategy to nie przysługują nam poziomy VIP!!!!!!!!!!

czyli nie podwajają, potrajają czy tam ilośkrotnie nie zwiększają liczby zdobytych punktów....:(

Ps się nie postarał:(

Normalnie jakbyś u nich grał to do 10k VIP/mc nie dostawał byś rakebacku tylko dodatkowe punkty VIP.
I wydaje mi się, że Ci którzy grają z ich affilate to do 10kVIP/mc dostają mnożnik VIP, a powyżej tylko rakeback.

Pozdro

coldfus1on
PokerStrategist

jak dostane rakeback to czy dostane jakiegos maila potwierdzajacego to z wypisana suma jaka mi naliczyli ?

barabasz13
PokerStrategist

Tak w ogóle to dostał ktoś już rb za luty na unibet ?

ta 5 marca rake back z luty mi wplynal