Hej!
Czy mozna uzywac HMa na Unibecie?
Jaki jest tam obecnie poziom na cashowkach NL SH oraz PLO SH?
Hej!
Czy mozna uzywac HMa na Unibecie?
Jaki jest tam obecnie poziom na cashowkach NL SH oraz PLO SH?
witam HM na unibet dziala elegancko na cash, z turniejami jest problem....poziom na nl 10 i nl20 jest troche fischy, ale regularsow tez nie brakuje,ogolnie mozna zarobic....pozdrawiam
teraz jest tam trochę lipa bo wprowadzili anonimowe stoły (na ktorych nie widzimy żadnych nicków ani nie możemy korzystać z trackerów) i fishe zaczęły tam grac a na normalnych stolikach zostały same regi...
mowie tutaj o NL50
Witam!
No niestety nic poradzimy na politykę roomu. Można oczywiście grać mniejszą liczbę stolików i grać na podstawie obserwacji bo zazwyczaj na słabszych graczy i tak nie mamy miarodajnych próbek rąk.
Pozdrawiam
Który folder trzeba dorzucić do autoimportu HM, zeby działał na Unibecie? Orientuje się ktoś może?
Dzięki za odpowiedź. Też tak ustawiłam ale niestety nie działa
Zmieniałeś może jeszcze jakieś inne ustawienia? Na innych pokerroomach śmiga elegancko, ale na Unibecie nie chce
Witam!
Korzystasz z najnowszej wersji HM? Masz room w języku angielskim? Zaznaczyłeś wyszukiwanie w podfolderach ?

Pozdrawiam
nic nie zmienialem... jesli masz wszystko jak avril napisal powinno dzialac... z tym ze sotf nie musi byc w angielskiej wersji, mi dziala na polskiej. A moze nie masz ustawionego zeby Ci hand history zapisywalo?
szybkie pytanie:
widzilem ze na unibecie sa tak zwane "anonimowe" stoly, co onacza ze nie dziala hm. i teraz pytanie: czy moge miec odpalone hm zeby zciagalo mi rece do pozniejszej analizy i po prostu huda nie bedize, czy dostane bana za odpalenie hma czy tam pt3?
pozdrawiam
Napisane przez Laforet
szybkie pytanie:widzilem ze na unibecie sa tak zwane "anonimowe" stoly, co onacza ze nie dziala hm. i teraz pytanie: czy moge miec odpalone hm zeby zciagalo mi rece do pozniejszej analizy i po prostu huda nie bedize, czy dostane bana za odpalenie hma czy tam pt3?
pozdrawiam
mozesz miec odpalonego huda nie ma z tym najmniejszych problemow
dodatkowo w hm jesli klikasz dwa razy na staty to wyswietlaja Ci sie one tylko z danej sesji i dla danego gracza na konkretnym stole wiec mozesz podczas sesji zbierac staty na przeciwnikow co oznacza, ze nie grasz do konca na anonimowych graczy
Witam!
Dokładnie jak napisał knoq jest "sposób" na grę na tych stolach.
Pozdrawiam
Może durne pytanie ale prosił bym o potwierdzenie bo znajomy mi mówił ze Hm mu na Unibecie na caschu działa a na MTT nie... Ja gram mtt na unibecie i zbiera mi ręcę do Huda bo widze je w Hm ale nie wyswietla mi statystyk zadnych na stole. Język mam angielski w Unibecie...Plus subfoldery też wrzucone do autoimportu... To normalne i nie pogram z HMem na MTT Unibet ?? Pomoże ktoś ??
Dzięki za info
Witaj gollobunia,
Z tego co wiem, HM ma pewne problemy z obsługą MTT w sieci Microgaming, jednak jest możliwe, żeby HUD`a uruchomić.
Załóż proszę temat w naszym dziale pomocy technicznej, myślę, że znajdzie się ktoś, komu udało się uruchomić HUD'a, i chętnie się podzieli sposobem.
Pozdrawiam.
Napisane przez kNoq001
Napisane przez Laforet
szybkie pytanie:widzilem ze na unibecie sa tak zwane "anonimowe" stoly, co onacza ze nie dziala hm. i teraz pytanie: czy moge miec odpalone hm zeby zciagalo mi rece do pozniejszej analizy i po prostu huda nie bedize, czy dostane bana za odpalenie hma czy tam pt3?
pozdrawiam
mozesz miec odpalonego huda nie ma z tym najmniejszych problemow
dodatkowo w hm jesli klikasz dwa razy na staty to wyswietlaja Ci sie one tylko z danej sesji i dla danego gracza na konkretnym stole wiec mozesz podczas sesji zbierac staty na przeciwnikow co oznacza, ze nie grasz do konca na anonimowych graczy
Też tak robię, tylko jak ktoś gra długie sesje (ja gram po 1.5-2k rozdań) to na anonimowych stołach jest rotacja, a staty się nie "zerują" przy każdym nowym opo, więc trzeba być wyczulonym i nie wierzyć już tak statystykom przy dłuższych sesjach. Oprócz tego obserwowanie stołów też się przydaje, bo jak masz 24/20 na jednym z opo po 50 hands i nagle dwie ręce z rzędu open limpuje, to wiedz, że coś się dzieje.
Pozdro!