Witam,
gdzie w katalogu Microgaming jest/są pliki odpowiadające za wygląd stołów Unibetu?
Jest możliwość, aby samemu podmienić jakiś wybrany layout?
Pozdrawiam
Witam,
gdzie w katalogu Microgaming jest/są pliki odpowiadające za wygląd stołów Unibetu?
Jest możliwość, aby samemu podmienić jakiś wybrany layout?
Pozdrawiam
Witam
Niestety nigdy się tym nie interesowałem i nie znam się na tym. Szukałem na innych forach ale też żadnego info o tym nie znalazłem, więc niestety nie jestem w stanie Ci pomóc.
Miejmy nadzieję, że któryś z userów będzie w stanie coś podpowiedzieć.
Pozdrawiam
Witam franeczek
Jest mi niezmiernie miło, że postanowiłeś nas zaszczycić swoją osobą w tym temacie ♠_thumbsup:
Jestem Ci również niezmiernie wdzięczny, za twoje oddanie forumowej społeczności i podesłanie tych linków!
Co do obowiązków moderatora, jak widzę, nie masz zielonego pojęcia na czym one polegają, przykro mi z tego powodu
Jednak dziękuję za twój poświęcony czas i pomoc w tym temacie ♠_cool:
Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego wieczoru! ♠_thumbsup:
[treść edytowana]
//Proszę przestać spamować i robić offtop, jeżeli masz jakieś uwagi, zapraszam do feedbacku - Refic
Franeczek dobrze napisał. Imo pierwszy post niepotrzebny.
Refic, jeśli masz pisać "nie wiem" na pytanie, na które nie masz odpowiedzi, to lepiej sobie darować.
Fajnie to wygląda?
edit: Refic, co do obowiązków moderatora - wiem na czym one polegają, bo sam byłem moderatorem i adminem na dwóch dużych forach pokerowych. Moderator ma pomagać.
edit2: franeczek, zajebiście
dzięki za linki, bo dopadłem kilka fajnych layoutów. da się? da się.
Witaj kapelusz
Refic i inni nasi modzi urywają sobie dupska, żeby odpowiedzieć na wszystkie, nawet najbardziej banalne pytania naszych użytkowników.
Na żadnym innym polskim forum pokerowym nie uzyskasz w takim tempie tak rzeczowych i wyczerpujących odpowiedzi, jak u nas.
Nie rozumiem więc, co to za teksty do Refica, bo raz zdarzyło mu się czegoś nie wiedzieć. Ponieważ do niego należy opieka nad Unibetem, napisał grzecznie że nie znalazł potrzebnego info.
"Moderator ma pomagać???" Jesteś na tym forum dłużej niż ja i takie stwierdzenie z Twojej strony to czysta ignorancja i brak wiedzy o tym jak nasze chłopaki tu zapier....ą.
To że sam byłeś podobno modem i adminem na forum, nie upoważnia Cię do traktowania nikogo z góry.
Pozdrawiam
Drogi Jakubie odniosę się również do twojej wypowiedzi bo niebezpośrednio dotyczy również mnie.
Pomijając fakt że znalezienie potrzebnego info zajeło 3min +- więc jakby Refic chciał to by znalazł.
Jaki jest sens tego całego spamu?? "Nie wiem i nie znam ale może ktoś pomoże" Pewnie że pomoże tylko po co spamować wątek i sprawiać że jest nieczytelnym.Akurat moderatorzy powinni tego unikać.
Jak zwróciłem uwagę Reficowi to od razu dostałem edita i zachowuje się on jakby to była jakaś osobista obraza. No dajmy spokój przecież ostatnie co byłoby moim celem jest obrażanie kogolwiek tutaj.
Poza tym nie powinieneś pisac postów w taki sposób w sensie my i oni bo jesteśmy jedną społecznością. To wcale nie jest tak że wy rycerze w zbrojach admini i moderatorzy broniący forum przed zalewem spamu z naszej strony, pospolitego plebsu.
Trochę luzu i użytkownicy też mogą mieć racje.
Pozdrawiam.
franeczek
Trochę luzu i użytkownicy też mogą mieć racje.
I od tego powinniśmy wyjść, trochę luzu.
Jeżeli twoim celem tutaj, była bezinteresowna pomoc, to po co robisz offtop, próbując udowodnić coś sobie lub innym.
Pomogłeś? Ok i tyle, na tym powinieneś zakończyć swoją dyskusję, a nie brnąć dalej i próbować udowadniać jaki to moderator jest zły.
Zadaniem moderatora, jest dbanie o przydzielone działy, ja akurat opiekuję się tym działem, więc poczuwam się do odpisania w każdym temacie, nawet tam gdzie nie znam odpowiedzi.
Jaki jest sens tego całego spamu??
Tutaj nasuwa mi się jedno zdanie: "i kto to mówi?"
Nie uważam tego za spam, nie jest to trolling jak w waszym wykonaniu, chociażby w tym temacie Summer Pts 2 Cash
Pozdrawiam
Cześć franeczek.
Bardzo często przychylam się do sugestii użytkowników, prześledź moje poprzednie posty, a zobaczysz że to prawda.
Nigdy też nie dzielę ludzi na naszym forum, bo sam jestem jego częścią i uważam że powinniśmy być jednakowo traktowani.
Będę jednak zawsze bronił swoich ludzi, przed każdym niesłusznym atakiem skierowanym w ich stronę, tak samo modów jak i userów.
Jeśli nie miałeś na celu nic złego, dzięki że napisałeś wyjaśnienie.
Nie drążmy tematu tutaj, w celu dalszej dyskusji zapraszam do wątku z feedbackiem.
Pzdr
Refic napisałem co napisałem bo mnie twój post rozbawil, bo to jest śmieszne nie wiem, nie znalazłem nie znam ale napiszę posta- to jest typowy spam. Trochę to zabawne gdzie mod odpowiedzialny za spam spamuje no ale najciemniej jest pod latarnią.
Drogi Reficu dlaczego po prostu nie przyznałeś i nie przyznasz że twój post to spam,pokaż że jesteś taki jak my.
Swoją drogą już mi to udowodniłeś, zauważ że post który usunąłeś w temacie William Hill to było dosłowne kopiuj/wklej całego twojego posta stąd,który nota bene usunąłeś jako spam
Nie chcę już usuwać swojego posta bo odnosi się do refica opinii z tego wątku, no ale masz rację Jakub że ten offtop nie ma totalnie sensu. Wywalcie to z tego threada bo to faktycznie totalny offtop nie mający nic wspólnego z pytaniem autora.
Kapelusz odpowiedź otrzymał (thx franeczek), sprawa wyjaśniona, zamykam więc temat,
pozdrawiam.