Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] stoly

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
947 Wyświetlenia

Witam

Zarejestrowalem sie dzisiaj na Unibet i mam problem ze stolami. Cos tam kliknalem i za nic nie moge tego odkrecic. Mianowicie kazdy nowy stolik, ktory sie u mnie otwiera ma dziwny widok, musze wtedy klikac kazdorazowo Views i RaceTrackView i wtedy wraca do normy.

Poza tym mam pytanie, jak ustawic obok siebie 4 stoly na monitorze 19, bo z nic nie udaje mi sie tego zrobic bez ogromnego pomniejszania stolow. Jesli potrzebny wiekszy monitor, to jaki? Chodzi o zwykle 4 stoly, nawet na ongame mialem je obok siebie.

Pozdrawiam

6 odpowiedzi
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie bede juz otwieral nowego tematu, ale moja irytacja siega juz granic.

Jak ustawic opcje, aby wsadzalo mnie na miejsce, ktore jest wolne a nie przesuwalo na jakies inne np na dol stolu. Dodam, ze znalazlem wszystkie potrzebne opcje, ale nic to nie daje.

Przez to HUD wyswietla mi sie nie tam gdzie trzeba.

Licze na szybka pomoc i wierze, ze nie bede mial juz kolejnych problemow z nowym roomem.

Pozdrawiam

txd001

#1 Gdy już włączysz RaceTrackView, klikasz views i zaznaczasz Use as Default.
#2 Nie rozumiem tego, przecież pod HUDa lepiej ustawić jedno preferowane miejsce.

pawras89

Z jakiego trackera korzystasz? Ja mam holdem manager i wszystko dziala jak nalezy. Siedzenie na samym dole stolu tez mi sie podoba wiec nigdy nie myslalem jak to zmienic.
Jezeli chodzi o ustawienie stolow to po ustawieniu skorki musisz kliknac "use as default" w menu views. Ustawienie stolow tez trzeba zapisac w "table arrangement". Ja gram na monitorze 15 cali 6 stolow z lekkim overlapem i jest ok.

Witaj 7bekon7,

Tak, jak koledzy powiedzieli, do zapamiętywania wybranych ustawień służy opcja 'Use As Default'.

Natomiast żeby uniknąć rotacji miejsc, należy w Menu -> Options -> Seating zaznaczyć 'Disable seat rotation'. Wtedy nie nastąpi przemieszczenie miejsc.

Dziwi mnie trochę to, że masz problemy z wyświetlaniem HUD`a. Właśnie ustawienie w sofcie i w trakerze preferowanego miejsca powinno w takich sytuacjach pomagać.

Jeśli chodzi o monitor do gry na 4 stołach, to osobiście używam 21,5", i mieszcze na nim idealnie 4 stoliki, na których wszystko widać, i jest sporo miejsca na HUD.
6 stołów już musi na siebie zachodzić delikatnie po bokach.

Pozdrawiam.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzieki serdeczne koledzy za pomoc.

Faktycznie nie pomyslalem, zeby zostac na miejscu na samym dole i od razu po odpaleniu softu zmienilem. Jesli dobrze rozumiem to teraz bede musial ustawic w HM opcje "fix my stats position".

Zaraz sprawdze czy po wprowadzeniu zmian wszystko bedzie jak nalezy i zrobie edit.

Edit: Wszystkie klopoty rozwiazane. Jeszcze raz dziekuje za wsparcie.

Pozdrawiam:)

Wszystkie klopoty rozwiazane. Jeszcze raz dziekuje za wsparcie.

Cieszę się, i życzę powodzenia na stołach!

Pozdrawiam.