Dobrze, że cashout przez www mi zadziałał. Chyba będą musieli się postarać abym wrócił.
Napisane przez Maciekelo
Napisane przez MGodziem
Spoiler
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję, że moze reinstalacja softu pokerowego pomoże Panu w zaistniałej sytuacji. Proszę o dokonanie reinstalacji w/g ponizszej instrukcji:
1. Otworzyć My Computer, Wybrać'Narzędzia' a następnie 'Opcje pliku'
2. Kliknąć klawisz'Widok'.
3. Wybierz 'Pokaż ukryte pliki i foldery' i potwierdź
4. Następnie wejdź w 'C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MGS' i usuń wszystkie pliki i foldery z tego folderu.
Po zakończeniu tego procesu bardzo proszę wyczyścić wszystkie pliki cookies i pliki tymczasowe, zamknąć wszystkie okna, wyłączyć firewalle i zainstalować program ponownie.Tylko problem tkwi w tym, że w ogóle nie mam takiego folderu, więc w moim przypadku reinstalacja mi nic nie dała.
Zrobiłem - nie działa
równiez - i równiez nie działa
Odpowiedz z suportu z godziny 19:40
Witam serdecznie !
Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję, że nadal występują ogólne problemy techniczne utrudniające zalogowanie się do konta pokerowego.
Koledzy z wydziału technicznego pracują już nad rozwiązaniem tej sprawy. Przykro mi ale nie jestem w stanie podać czasu usunięcia problemu.
Bardzo proszę o ponowne skorzystanie z naszego serwisu trochę później.
Unibet bardzo przeprasza za zaistniałą sytuację.
Miłego wieczora!
o ile wcześniej chociaż rano mogłem się zalogować to teraz już nie, przez przeglądarkę też nie mogę
Ja do czwartku nie mam jak grac/sprawdzac ale bede wdzieczny za info jak sie sprawy maja
Maciekelo, będziemy informowali
W tym momencie o dziwo, wszystko śmiga ♠_smile:
Pozdrawiam
MOZE KTOS MA POMYSL JAK PRZYMUSIC UNIBET DO SZYBSZEGO DZIALANIA DZISIAJ MIJA 8 DZIEN JAK NIE MOGA URUCHOMIC MOJEGO KONTA MOWIA ZE PROBLEMY TECHNICZNE ALE ILE MOZNA JE NAPRAWIAC,CO GORSZE NIE SA W STANIE ODPOWIEDZIEC KIEDY TO NAPRAWIA. CZY MOGE LICZYC NA JAKIES BONUSY KIEDY WKONCU TO NAPRAWIA.
Witam was, mi właśnie ni z gruchy ni z pietruchy przeniosło wszystkie środki na konto bukmacherskie. Co gorsza, nie znalazłem opcji do przeniesienia środków na konto pokerowe. W panice napisałem maila (bo skąd miałem wiedzieć, że mi je tam prześlą). Coś ten update śmierdzi fuszerą jak talala.
Napisane przez Whytek
Witam was, mi właśnie ni z gruchy ni z pietruchy przeniosło wszystkie środki na konto bukmacherskie. Co gorsza, nie znalazłem opcji do przeniesienia środków na konto pokerowe. W panice napisałem maila (bo skąd miałem wiedzieć, że mi je tam prześlą). Coś ten update śmierdzi fuszerą jak talala.
Update wprowadził jeden wspólny portfel do wszystkich zakładów.
Napisane przez Maciekelo
Napisane przez Whytek
Witam was, mi właśnie ni z gruchy ni z pietruchy przeniosło wszystkie środki na konto bukmacherskie. Co gorsza, nie znalazłem opcji do przeniesienia środków na konto pokerowe. W panice napisałem maila (bo skąd miałem wiedzieć, że mi je tam prześlą). Coś ten update śmierdzi fuszerą jak talala.Update wprowadził jeden wspólny portfel do wszystkich zakładów.
Ok, w takim razie dlaczego balance w sofcie pokazuje mi 0e, natomiast po zalogowaniu na konto na stronie jest suma, której brakuje ?
Witam Whytek,
jest to błąd związany z problemami po updatcie. Jestem pewny, że z kolejnym zalogowaniem wszystkie środki będziesz miał widoczne na koncie.
Pozdrawiam
co się dzieje z tym unibetem? znowu nie można się zalogować. Na stołach regularnie wyskakują mi jakieś błędy i wtedy nie mogę otwierać nowych. Czy ktoś wie kiedy to się skończy?