Witam, jestem od niedawna graczem graczem tego softu i nie wiem czy to normalne ale nie mogę się zalogować na soft pokerowy, a po zalogowaniu na stronę nie pokazuje mi salda gotówkowego
ja wlasnie grajac sesje dostawalem na kazdym stole i przy kazdym rozdaniu error ktory pojawial sie juz mi wielokrotnie i opisywalem ten problem na forum.po czym srodki ze stolow nie wrocily do cashiera.tylko w dniu dzisiejszym stan rolla nie zgadza sie o 65 usd.jest to jakies nieporozumeinie a support unibetu olewa ten problem i nie ma zamiaru oddawac siana.przynajmniej tak jest w mojej sytuacji
Witam denacikk,
niestety od niedawna Unibet ma pewne problemy techniczne. Praktycznie wszyscy się z nimi borykają. Jedyne co nam pozostaje, to uzbroić się w cierpliwość i czekać.
Ewentualnie, można pisać meile do supportu Unibet, jednak z doświadczenia mojego i innych graczy, nie przynoszą one oczekiwanego rezultatu. W razie poważnych problemów możesz również skontaktować się z naszym supportem.
Pozdrawiam
dzisiejsze 65 usd niby zwrocili lecz na chwile.patrzylem wczesniej na stronie to roll wygladal jak powinien.teraz wbijam na unibet i znow brakuje kilku usd.to jest doslownie kpina co oni ostnio wyprawiaja i jakie jest ich podejscie do klienta.nie ma wyjscia dlugo juz mnie tam nie zobacza
A jak teraz ogólnie sytuacja wygląda, bo na Unibecie już cały miesiąc nie siedzę? Co chwila się coś wali, czy tylko sporadyczne problemy co jakiś czas, które względnie na bieżąco są łatane i jako tako da się grać?
Dzisiaj grałem turniej i podczas grania znowu sie cos zjebalo,nie moglem sie dolaczyc do zadnej gry ani wiac add-ona. W turnieju zajalem 3 miejsce ale pieniadze nie zostaly przelane na konto, ciekawe co na to support...
Napisane przez kacper3k
A jak teraz ogólnie sytuacja wygląda, bo na Unibecie już cały miesiąc nie siedzę? Co chwila się coś wali, czy tylko sporadyczne problemy co jakiś czas, które względnie na bieżąco są łatane i jako tako da się grać?
Gram od sierpnia i nie mialem ani jednego dnia problemu.
Napisane przez denacikk
Dzisiaj grałem turniej i podczas grania znowu sie cos zjebalo,nie moglem sie dolaczyc do zadnej gry ani wiac add-ona. W turnieju zajalem 3 miejsce ale pieniadze nie zostaly przelane na konto, ciekawe co na to support...
Zapewne odzyskasz wygrane pieniądze bezproblemowo.
Daj znać, jak to rozwiązali.
ja poki co tez nie mialem problemow, ale czas uciekac z tego softu bo niedlugo sie pewnie wszystko rozsypie
Witam serdecznie Panie Arkadiuszu! Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie pokera. Uprzejmie informuję , że zgłoszoną przez Pana sprawę przekazałam do firmy Microgaming-dostawcy pokera i będę Pana informować jak tylko otrzymam odpowiedź zwrotną. Bardzo proszę o cierpliwość. Czy jesteś usatysfakcjonowany odpowiedzią Adriany? Napisz swoją opinię tutaj , i zdobądź szansę na wygranie €100! W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. Pozdrawiam i życzę miłego dnia ! Adriana Biuro Obsługi Klienta
dostane pieniadze i tez uciekam
jakie miales problemy i jak udalo Ci sie ich przekonac zeby zwrocili sie do microgaming bo mi to sie nie udalo...
ale kasa wyplacona i mam ich gleboko...
Miałem o tyle dobrze, ze to byl turniej i zrobilem screena.
Kasa odzyskana :fdrink