Przejdź do forum
Poziom i traffic gr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Poziom i traffic graczy na Unibet// Mody na microgaming

9 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,575 Wyświetlenia
erefkey
Oldschool Grinder

Siema interesują mnie dokładnie te pytania:

1. Jaki jest poziom graczy na Unibecie na stawkach NL10-NL20 ?
2. Jaki jest traffic na w/w stawkach
3. Dostaje od początku flat 30% rakebacku bez zobowiązań ?
4. Soft da sie ogarnąć ?

pzdr dzięki

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Refic
Oldschool Grinder

Siema

1. A jakiej odpowiedzi oczekujesz? :P Moim zdaniem poziom jest słaby.
2. Traffic jest wystarczający żeby komfortowo grać, chociaż w znacznej ilości przeważają stoły anonimowe.
3. Tak, musisz tylko poczekać aż support Unibetu podepnie Twoje konto.
4. Soft jest wporządku, jednak jakbyś chciał jakieś bliższe info, zadaj konkretniejsze pytanie ;)

Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, pytaj.

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
Chmielu89
PokerStrategist

1 żenada
2 spory tylko wlasnie większość anonimowych stołów
3 tak
4 soft super jeden z lepszych w tych pobocznych niż p* ftp ;)

Odpowiedz
Cytat
st0rmSC
Oldschool Grinder

Podepnę się pod temat z pytaniem;) możecie powiedzieć co to znaczy ze stoły są anonimowe?? statystyki nie działają ?może ktoś wytłumaczyć jak to wygląda?

Odpowiedz
Cytat
ksrpi989
Elite Grinder

Napisane przez st0rmSC
Podepnę się pod temat z pytaniem;) możecie powiedzieć co to znaczy ze stoły są anonimowe?? statystyki nie działają ?może ktoś wytłumaczyć jak to wygląda?

nie wyswietlaja sie nazwy graczy, statsy sa wyswietlane ale jak gracz sie zmieni to statsow Ci nie zmienia

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey
Oldschool Grinder

Dzięki za odpowiedzi.

Ma może ktoś mody na microgaming ? :)

Odpowiedz
Cytat

Ja bym wcale nie twierdził że poziom jest taki żenujący. Nie wiem jak niżej ale wyżej problemem jest to że większość fishy gra 50/40/20 % 3beta i są na maxa aggro jak to Skandynawowie.
Do tego ciężko o jakieś ready na anon tables zwłaszcza że ja np tylko dodaje stoły z unibet bo mam miejsce na monitorze.
No i w konsekwencji często nie wiesz czy to aggro reg czy aggro fish a łatwo się pomylić. Generalnie mało limpowania a sporo napierd...... nawet przez fishy.

Odpowiedz
Cytat
erefkey Autor wątku
erefkey
Oldschool Grinder

Napisane przez franeczek
Ja bym wcale nie twierdził że poziom jest taki żenujący. Nie wiem jak niżej ale wyżej problemem jest to że większość fishy gra 50/40/20 % 3beta i są na maxa aggro jak to Skandynawowie.
Do tego ciężko o jakieś ready na anon tables zwłaszcza że ja np tylko dodaje stoły z unibet bo mam miejsce na monitorze.
No i w konsekwencji często nie wiesz czy to aggro reg czy aggro fish a łatwo się pomylić. Generalnie mało limpowania a sporo napierd...... nawet przez fishy.

Max NL20 bede grał na tym roomie raczej ;)

Odpowiedz
Cytat
Refic
Oldschool Grinder

Napisane przez st0rmSC

Potwierdzam to co napisał ksrpi989 i chciałbym jeszcze dodać, że czasem można nie zauważyć gdy gracz się zmieni. Są oni podpisani jako player1, player 2 itd.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat