Witam
1.Wczoraj zarejstrowałem sie na UniBet i dokonałem depozytu kiedy konto zostanie podpięte do PokerStrategy ???
2.Jeżeli zacznę od dzisiaj nabijać rake czy będzie wliczony w rakeback ????
Dzięki pozdrawiam
Witam
1.Wczoraj zarejstrowałem sie na UniBet i dokonałem depozytu kiedy konto zostanie podpięte do PokerStrategy ???
2.Jeżeli zacznę od dzisiaj nabijać rake czy będzie wliczony w rakeback ????
Dzięki pozdrawiam
Witam,
twoje konto zostanie podpięte w najbliższym czasie, zazwyczaj dzieje się to w ciągu 1-2dni, gdyby były jakieś problemy, to polecam kontakt z supportem Unibetu, wtedy przyspieszą procedurę.
Jeżeli dziś zaczniesz grać, punkty powinny zostać wliczone, jednak jeżeli tak by się nie stało, to skontaktuj się z supportem i daj im o tym znać.
Pozdrawiam
Podepnę się z pytaniem, bo skończyłem reloada na William Hill i w końcu na dłużej chcę zakotwiczyć na Unibecie.
Czy z nabijaniem punktów na Poker Strategy muszę poczekać, aż konto zostanie podpięte? (rozumiem, że fakt podpięcia zauważę poprzez zmianę mojego statusu na Unibet na platynowy?)
Napisane przez Tetmajer666
Podepnę się z pytaniem, bo skończyłem reloada na William Hill i w końcu na dłużej chcę zakotwiczyć na Unibecie.Czy z nabijaniem punktów na Poker Strategy muszę poczekać, aż konto zostanie podpięte? (rozumiem, że fakt podpięcia zauważę poprzez zmianę mojego statusu na Unibet na platynowy?)
Przecież napisał wyraźnie powyżej, możesz grać i punkty będą naliczane, a zostaną doliczone do Twojego statusu na PokerStrategy, jak tylko podepną Ci konto Unibet do tej strony. Nawet jakby to zrobili za tydzień to punkty dostaniesz naliczone z całego tygodnia z chwilą podpięcia konta - jeżeli tak się nie stanie pisz do supportu.
Zupełnie nie rozumiem tylko, dlaczego mają Ci dać za darmo status platynowy na Unibet? Żeby go osiągnąć musisz zdobyć 2000 punktów na Unibet w ciągu tygodnia.
Bez urazy, ale czekam na odpowiedź kogoś z supportu, a nie kogoś, kto nie wie nawet, że status platynowy jest automatyczny.
Moje pytanie nie dotyczyło punktów Unibet (tego dotyczyła odpowiedź powyżej), tylko tych na PS.
Witam,
fakt podpięcia konta, zauważysz właśnie przez zmianę statusu na platynowy.
Czy z nabijaniem punktów na Poker Strategy muszę poczekać, aż konto zostanie podpięte?
Tutaj powinna zajść taka sama sytuacja, jaką opisywałem powyżej, czyli twoje punkty powinny się pojawić za ten dzień/dwa, zanim konto nie zostanie przypisane. Jeśliby się tak nie stało, to wtedy skontaktuj się z naszym supportem.
Jednak ja, na twoim miejscu napisałbym wiadomość do supportu Unibetu, aby podpięli mi od razu konto, wtedy unikam ewentualnego późniejszego zamieszania z bonusem czy punktami.
ShadowBanan
Gracze PokerStrategy, otrzymują za darmo status platynowy, na Unibecie
Pozdrawiam
Bez urazy, ale czekam na odpowiedź kogoś z supportu, a nie kogoś, kto nie wie nawet, że status platynowy jest automatyczny.Moje pytanie nie dotyczyło punktów Unibet (tego dotyczyła odpowiedź powyżej), tylko tych na PS.
Moja niewiedza jest straszna.
Przepraszam, że chciałem pomóc i za moją niekompetencje, nie mam wszystkich bonusów w głowie. ♠_biggrin:
Ale wiem, jak wygląda sprawa na innych romach i zawsze miałem punkty doliczane.
Moje pytanie nie dotyczyło punktów Unibet (tego dotyczyła odpowiedź powyżej), tylko tych na PS.
Moja odpowiedź również dotyczyła punktów PS, bez urazy, ale czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Napisane przez Refic
Gracze PokerStrategy, otrzymują za darmo status platynowy, na Unibecie![]()
Pozdrawiam