Przejdź do forum
kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

kilka pytań

10 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
610 Wyświetlenia
maticichy

witam mam kilka pytań odnośnie unibetu/

1) Czy idzie ustawić HM'a tak aby przy mnie pokazywał tylko ręce rozegrane przy tym stole, nie z całej mojej gry na unibecie?
2) Czy idzie ustawić HM'a aby na stołach anonimowych pokazywał ręce rozegrane tylko przy danym stole w danej sesji? Aktualnie jak mam dwa stoły anonimowe jednocześnie odpalone to Player 1 ma zsumowane staty z obydwu stołów.
3) Mam dziwne wrażenie, że po dobrej sesji mojej saldo jest mniejsze sporo, a przypuszczalem że będzie na +. Ale to pewnie tylko moje wrażenie:P

z góry dzięki za odp.

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Refic

Witam,

1. W tym celu, wystarczy kliknąć 2x na huda, wtedy włącza się specjalny tryb.
2. Nie ma takiej możliwości, można robić jak wyżej, jednak trzeba na to uważać, ponieważ HM nie widzi gdy gracze przy stole się zmieniają.
3. Unibet czasem gubi niektóre rozdania, jednak w tym pytaniu raczej nie o to chodzi :P Jest to na pewno tylko twoje wrażenie ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hks83

że się podepnę jaki jest rake na DoN-ach chodzi mi o micro 20%? i jak szybko sie otwieraja stoły ?
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic

Witam,

na 1$ jest to 20%.
Jednak już na 2.50, mamy 10%.

W tym momencie stoły otwierają się wolno, sprawdzę jutro w dzień i dam znać ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hks83

ok dzięki za info i czekam jak z otwieraniem się stołów.

Odpowiedz
Cytat
Refic

W tym momencie, wygląda to słabo, jeden stolik otwiera się na kilkanaście minut i raczej są to tylko 6-cio osobowe.

Zobaczę jeszcze jak to wygląda później.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hks83

to szkoda bo głownie gram rano a może znasz gdzie rake jest ok i sa DoN-y na hilu dopiero od 5$ jest 10% ale chyba zostanie mi ten hill.

dzięki za fatygę itp

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Refic

Nie gram sng, ale z tego co mi wiadomo, to dony najlepiej chodzą na PokerStars. Masz już tam przypisane konto? Jeśli nie, to zajrzyj tutaj.

W tym momencie traffic wygląda trochę lepiej, zobaczę jeszcze jak to będzie wieczorem.
Spoko ;) jesteśmy tutaj po to, aby wam pomagać :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
hks83

DoN-ów na starsach nie ma juz chyba że coś się zmieniło to pomęczę się gdzie indziej najwyżej :)

zdrówko

Odpowiedz
Cytat
Refic

Rzeczywiście, zapomniałem o tych dawno już wprowadzonych 50-50 :facepalm:
Dostałem info, że na ipoker jest sporo DoN-ów, może warto się tam rozejrzeć? ;)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat